Kategorije Filtri Izberi kategorijo

Naše trgovine so do nadaljnjega zopet zaprte. Naša spletna trgovina je odprta 24 ur, nakup je hiter in enostaven. Ponujamo vam: video svetovanje za pomoč pri nakupih, lastno dostavo in 10 prevzemnih točk  Več informacij tukaj >>

Zapri
0 0
0
Big Bang Info Gospodinjstvo Tefal - Izbran produkt leta 2020
Gospodinjstvo

Tefal - Izbran produkt leta 2020

Seznam vseh člankov
28.01.2020.

Izbran produkt leta je raziskava, ki vsako leto poteka med slovenskimi potrošniki. Zmagovalca določijo izključno slovenski potrošniki na podlagi lastnega zadovoljstva ob uporabi izdelka. Letos sta ta naziv prejele med drugim tudi parne postaje Tefal in pa Tefal posoda z neoprijemljivo oblogo.

Tefalova posoda z neoprijemljivo oblogo

Tefalova posoda z neoprijemljivo oblogo je zaradi številnih odlik stalni spremeljevalec skoraj vsake slovenske kuhinje. V notranjosti ponve je neoprijemljiva obloga, ki je zaradi dodanih delcev titana pri določenih linijah posode, izredno odporna na uporabo kovinskih pripomočkov. Za enostavnejše kuhanje je v sredini posode ekskluzivni indikator toplote – t.i. Thermosignal rdeča pika. Ta se popolnoma obarva, ko je posoda optimalno segreta za vnos sestavin. Poleg tega je zdravju in okolju popolnoma neoporečna, saj ne vsebuje kadmija in svinca in jo lahko popolnoma recikliramo. Posoda je primerna za različna kuhališča, določene linije tudi za indukcijsko. Veseli smo, da je slovenski potrošnik prepoznal Tefalovo posodo z neoprijemljivo oblogo kot najboljšega pomočnika v svoji kuhinji.

Nova dimenzija likanja s Pro Express Ultimate

Z linijo parnih postaj Pro Express Ultimate Tefal predstavlja sodoben in izboljšan dizajn ter obliko. Hkrati pa tudi večja zmogljivost – povečan pritisk pare, vse do 8 barov, in izjemen izpust pare, do 650 g/min, z lahkoto premaga tudi najtrdovratnejše gube.

S parno postajo Tefal Pro Express Ultimate z lahkoto zlikate vsakršno tkanino, od najobčutljivejših do najdebelejših, saj s t. i. Smart tehnologijo in petimi osnovnimi programi, izberete optimalno kombinacijo pare in temperature. Ker danes skušamo varčevati na vsakem koraku, imajo tudi ECO nastavitev, s katero prihranimo 20 % energije. Ker pa je pri Tefalu poleg prihranka z energijo pomembna tudi varnost, se po 8 minutah parna postaja samodejno izklopi.

Opremljene so s tehnologijo, ki ohranja dolgotrajno življenjsko dobo. Zaradi inovativnega zbiralnika Anticalc je po vsakokratni uporabi možno enostavno odstranjevanje vodnega kamna z eno samo potezo, kar omogoča dolgotrajno in nemoteno delovanje parne postaje.

 

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.