Kategorije Filtri Izberi kategorijo

NOVO: HITRA DOSTAVA V LJUBLJANI! 

Naroči do 15:00 na naslov v Ljubljani, mi pa ti naročilo dostavimo še isti dan. Hitro dostavo omogočamo ob delavnikih za izdelke, ki so označeni z značko Hitra dostava.

Zapri
0 0
0
Big Bang Info Prosti čas Zapeljite se v ... prihodnost. Novosti Garmin naprav.
Prosti čas

Zapeljite se v ... prihodnost. Novosti Garmin naprav.

Seznam vseh člankov
19.04.2016.

Podjetje Garmin, ki je vodilno na področju satelitske navigacije, predstavlja novo družino naprav Garmin Drive. Nova družina naprav je bila zasnovana predvsem z mislimi na boljšo obveščenost voznika na cesti in vzpodbujanje varnejše vožnje. Družino Garmin Drive zastopajo naslednji modeli: Garmin DriveSmart, Garmin DriveAssist in Garmin DriveLuxe. Funkcije, ki so praviloma na voljo le v avtomobilih višjega razreda, so sedaj dostopne vsem voznikom. Med vožnjo je veliko dejavnikov, ki nas motijo. Funkcije, ki jih nudijo nove naprave vsekakor vsaj deloma razbremenijo voznika in naredijo vožnjo manj stresno.

Opozorila za voznika8

Poleg opozorilnih funkcij, nova serija Garmin Drive vključuje ogromno interesnih točk Foursquare, kot so restavracije, trgovine, prenočišča.

Ogled videoposnetka

7Vsi novi modeli podpirajo tudi brezžično kamero za vzvratno vožnjo BCTM 30, s katero boste brez skrbi pri vzvratni vožnji oz. parkiranju. Kamera je na prodaj posebej. Za družine z majhnimi otroci pa lahko prav pride tudi Garmin Babycam™ (na prodaj posebej), ki deluje kot otroška varuška v avtu.

Garmin DriveLuxe

9Naprava Garmin DriveLuxe z elegantno obliko in izjemno tankim profilom ustvarja uglajeno estetsko podobo, ki ustreza notranjosti katerega koli vozila. Napajalni magnetni nosilec varno drži in napaja napravo Garmin DriveLuxe med vožnjo. Možnosti dvojne usmerjenosti omogočajo vodoravno in navpično uporabo. Ostanite osredotočeni na vožnjo s koristnimi opozorili za voznika, hkrati pa ostanite povezani s prilagodljivimi pametnimi obvestili, ki se prikažejo na zaslonu navigacijske naprave.

  • Če želite prejemati pametna obvestila v navigacijski napravi, morate prenesti brezplačni program Smartphone Link. Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth (na prodaj posebej).
  • Uporabnik mora plačati ustrezne stroške prenosa podatkov. Za več informacij o cenah za prenos podatkov in gostovanje se obrnite na ponudnika mobilnih storitev. Morda boste morali plačati naročnino.
  • Pogoji in določila za doživljenjske prometne informacije

Garmin DriveAssist

3Vgrajena kamera stalno snema vožnjo in v primeru trka samodejno shrani videoposnetek, GPS pa natančno zabeleži, kje in kdaj so se dogodki zgodili. Vključuje vsa opozorila za voznika z dodatnimi opozorili, ki so podprta s kamero, kot sta opozarjanje na čelne trke in opozarjanje na menjavo voznega pasu. Prejmete tudi opozorila "Pojdi", ko stojite in se promet pred vami začne premikati. Na nekaterih območjih se lahko fotografiranje ali snemanje ali javno prikazovanje fotografij in videoposnetkov oseb ali njihovih vozil s tem izdelkom šteje za kršenje pravic do zasebnosti. Vaša odgovornost je, da poznate in upoštevate veljavne zakone in pravice do zasebnosti na svojem območju. V določenih razmerah se lahko delovanje funkcije opozarjanja poslabša. [button link="http://www.garmin.com/en-US/legal/warnings" color="default"]Več informacij[/button]

Garmin DriveSmart

4Ostanite osredotočeni na vožnjo, hkrati pa ostanite povezani s prilagodljivimi pametnimi obvestili, ki se prikažejo na zaslonu navigacijske naprave. Z glasovnim upravljanjem navigacije (v izbranih modelih) in prostoročnim klicanjem Bluetooth vam ni treba spustiti volana, ko vnašate cilj ali telefonirate. Vključuje vse funkcije za obveščanje voznika, kot so ostri ovinki, opozorilo o utrujenosti, spremembe omejitev hitrosti, železniški prehodi in druga opozorila. Pogleda križišč Bird's Eye in photoReal za preprosto navigacijo v križiščih. Zanesite se na storitev Garmin Live Traffic prek programa Smartphone Link ali storitev Digital Traffic za brezskrbno vožnjo povsod.

  1. Če želite prejemati pametna obvestila v navigacijski napravi, morate prenesti brezplačni program Smartphone Link. Potreben je pametni telefon, ki podpira tehnologijo Bluetooth
  2. Uporabnik mora plačati ustrezne stroške prenosa podatkov. Za več informacij o cenah za prenos podatkov in gostovanje se obrnite na ponudnika mobilnih storitev. Morda boste morali plačati naročnino.
  3. Pogoji in določila za doživljenjske prometne informacije
Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.