Kategorije Filtri Kaj te zanima?
0 0
0
Big Bang Info Prosti čas [TESTIRALI SMO] Samsung Gear Fit 2 - pametna ura s katero boste izstopali
Prosti čas

[TESTIRALI SMO] Samsung Gear Fit 2 - pametna ura s katero boste izstopali

Seznam vseh člankov
27.07.2016.
Samsung Gear Fit 2 je pametna športna ura s katero boste izstopali. Zagotovo. Sodobna in trendi oblika privlači poglede, ko pa se vklopi še AMOLED zaslon, se vsem razprejo usta. Zaobljen AMOLED zaslon je izvrsten, kontrasti in barve pa so na najvišji možni kakovostni stopnji. Gear Fit 2 pa ni samo lepa športna ura, saj je napolnjena z množico uporabnih funkcij za spremljanje dnevnih aktivnosti in športnih dejavnosti.

Elegantna zaobljena oblikagearfit2

Rahlo zaobljena oblika omogoča, da se ura popolnoma prilagodi vaši roki. Elegantna in diskretna oblika se popolnoma ujema  z aktivnim stilom življenja. Zaobljena oblika poskrbi za udobno nošenje ob športnih aktivnostih, elegantna in diskretna oblika pa je razlog več, da ura postane tudi naš modni dodatek in jo z veseljem pokažemo v družbi prijateljev.

AMOLED zaslon

AMOLED zaslon je edinstven na trgu pametnih športnih ur. Navduši s čisto kontrastno sliko, briljantnimi barvami in ostrino. Zaslon je dovolj velik (diagonala zaslona  3,8 cm), da v kombinaciji z izredno ostrino brez težav na zaslonu vidite in berete več različnih podatkov o svoji športni aktivnosti. gearfit2-samsung

Merjenje srčnega utrip na zapestju

Merilec je primerljivo točen z drugimi proizvajalci, kot so GARMIN, POLAR in je uporaben za merjenje utripa v mirovanju in med športno aktivnostjo. Ura si sama beleži zgodovino srčnega utripa po dnevih od najnižjega do najvišjega.

GPS

GPS je nepogrešljiv za vse rekreativne športnike, saj postreže s podatki o prevoženi ali prehojeni razdalji, hitrosti, višinskih vrednostih in izriše vašo pot na google zemljevidu. Tudi natančnost GPS-a je povsem primerljiva z drugimi pametnimi športnimi urami. gear fit 2 gps

Beleženje dnevnih aktivnosti in športnih dejavnosti

Prvi meni prikazuje število porabljenih kalorij, drugi meni športna vadba, tretji meni je število korakov, četrti število etaž (nadstropij) v katere smo se povzpeli, peti je srčni utrip, šesti je zaužita količina vode in zadnji količina popite kave. Obstaja pa še dodatni meni (en slide v levo) in dobimo podatke o vseh nagradah in rekordih, ki ste jih dosegli med dnevnimi aktivnostim in športno vadbo. Ura sama zazna vsako športno aktivnost in nas spodbuja pri izvajanju in nadaljevanju športnih aktivnosti. Vse podatke o dnevnih aktivnostih si beleži in shrani, tako so na uri na voljo tudi za več tednov nazaj.

Športna vadba

Izbirate lahko med več kot 10 različnimi športi. Za vsako športno dejavnost določite cilje, pritisnete start in ura bo zabeležila vse pomembne podatke, kot so razdalja, porabljene kalorije, hitrost, srčni utrip, višinska razlika in izris poti na google zemljevidu med športno aktivnostjo Priporočamo, da si podatke o športni aktivnosti ogledate na aplikaciji S Helath, ki je brezplačno na voljo za vse Android in Ios naprave. gear fit 2 športna aktivnost

Še nekaj uporabnih funkcij in lastnosti ure

Večino podatkov o aktivnostih lahko preberete na uri, brez uporabe telefona ali tablice. Velik spominski prostor in hitri procesor omogočata hitri pregled podatkov, tudi za več tednov nazaj.
Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.