0
0
Big Bang Info Zdravje in nega Končno pri nas: Revolucionarni ravnalnik las Dyson Corrale
Zdravje in nega

Končno pri nas: Revolucionarni ravnalnik las Dyson Corrale

Seznam vseh člankov
14.07.2020.

Edini ravnalnik las s prožnimi ploščami, ki zajamejo kar največ las in ob oblikovanju poskrbijo za 50 % manj poškodb na laseh. Zakaj je Dyson Corrale nekaj, kar enostavno morate imeti, če ste navdušeni nad oblikovanjem las?

Plošče iz manganove in bakrove zlitine zlahka zaobjamejo pramen las ravno zaradi izjemne prožnosti. Ta dodatna lastnost dopušča oblikovanje las kot po navadi, vendar z nižjo temperaturo, poskrbi pa tudi za manj poškodb na laseh.

Nižja temperatura in manj poškodovanih las

Če znižamo temperaturo klasičnih oblikovalcev las pomeni, da bomo verjetno zmanjšali poškodbe las ob oblikovanju, vendar pa bo nižja temperatura vplivala tudi na doseganje rezultatov. Dyson Corrale se izkaže ravno na tem področju. Prožne plošče ravnalnika omogočajo, da dosežemo željeno obliko las z nižjo temperaturo, s tem pa zmanjšamo naelektrenost in lomljenje konic.

 

"Bolj učinkovito oblikovanje las z nižjo temperaturo in brez odvečnih kablov. Ravnalnik Dyson Corrale™  je moje novo skrivno orožje." - Jen Atkin, stilistka slavnih iz Los Angelesa

 

Kako se ravnalnik las Dyson Corrale™ razlikuje od ostalih oblikovalcev las na trgu?

Za razliko od običajnih ravnalnikov, ki uporabljajo negibljive plošče, je Dyson Corrale edini ravnalnik, ki uporablja prožne plošče za oblikovanje in zbiranje las. To omogoča boljše in lažje oblikovanje z nižjo temperaturo. Kaj to pomeni? Željeno obliko frizure dosežete s polovico manj razcepljenimi konic in zmanjšano naelektrenostjo las.

Najnovejši oblikovalec Dyson se bo morda ob prvem rokovanju zdel drugačen od preostalih. V roki bo povsem uravnotežen, kar omogoča maksimalen nadzor pri oblikovanju. Zaradi prožnih plošč pa bo opravil delo namesto vas.

 

Zakaj so prožne plošče tako posebne?

Prožne plošče so natančno obdelane in prilagojene širini človeških las. To pomeni, da se lahko popolnoma prilagodijo lasem in poskrbijo, da se prameni med oblikovanjem las ne izmuznejo med oblikovanjem, kot je to pogosto s klasičnimi ravnalniki las. Izdelane so iz manganove in bakrove zlitine, izbrane zaradi svoje trdnosti, prožnosti in toplotne prevodnosti.

Kakšno temperaturo dosežemo z Dyson Corrale? Kakšna temperatura je potrebna za optimalne rezultate? 

Dyson CorraleTM ima tri različne temperaturne nastavitve: 165°C, 185°C and 210°C. Optimalna temperatura za oblikovanje je odvisna od tipa vaših las in frizure, ki jo želite doseči. Škoda, ki nastane ob uporabi visoke temperature se poveča skupaj s količino toplote, s katero oblikujete lase, zato priporočamo, da pričnete z oblikovanjem pri najnižji temperaturi in po potrebi povečate toploto.

Kako dolgo deluje baterija brez polnjenja?

Priporočamo, da vedno pričnete z oblikovanjem, ko je baterija 100 % napolnjena. S tem boste dosegli do 30 minut brezžične uporabe ravnalnika. Natančen čas delovanja je odvisen od tipa las in vrste oblikovanja las. Za maksimalen izkoristek časa priporočamo, da ravnalnik med oblikovanjem odlagate na polnilno ploščo.

Dyson CorraleTM se bo popolnoma napolnil v 70 minutah. Pravilno polnjenje boste zaznali na OLED zaslonu in z zvočnimi signali.

Revolucionarni ravnalnik las Dyson Corrale z brezžičnim delovanjem bo kmalu na voljo v Big Bangu!

 dyson corrale brezžični ravnalnik las, ravnalec las, likalnik las, dyson

Mnenja drugih
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Tvoja e-pošta ne bo objavljena in se uporablja samo za odgovor na tvoj komentar.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.
Zatvori

Facebook Pixel
Google Ads
Doubleclick
RTB House
SalesManago
Adform
Teads

Google Analytics
Frosmo