Išči

Pralni stroji (114)

Pralni stroj je dandanes obvezna oprema vsakega stanovanja. Sploh pri večjih družinah in družinah z malimi otroki so pralni stroji skoraj vsakodnevno v uporabi, zaradi česar je pri izbiri pametno dobro razmisliti, kakšen stroj izbrati.

Najcenejši pralni stroj morda ni najboljša izbira za vsako gospodinjstvo, nekateri prostori zahtevajo ozek pralni stroj, mini pralni stroj ali pralni stroj globine 40 cm. Kako se torej odločiti? Najprej razmislimo o naših potrebah pranja. Ali pričakujemo, da bomo prali vsak dan? Število pranj lahko zmanjšamo z izbiro pralnega stroja z večjim bobnom, najdemo že stroje z zmogljivostjo pranja vse do 14 kg.

 

Kaj pa cena? Tudi poceni pralni stroj ima lahko že visoko zmogljivost in število dodatnih funkcij. Pomembno je tudi, da razmislimo o prostoru, v katerem bo pralni stroj stal. Mini pralni stroj ali pralni stroj manjše globine je odlična izbira za majhne prostore, velikost pa ne vpliva na učinkovitost pranja.

 

Nato razmislimo o znamkah:

  • Pralni stroj Gorenje je vsekakor ena izmed najbolj priljubljenih izbir, saj ima veliko uporabnih funkcij ter dolgo tradicijo.
  • Pralni stroj Bosch je odlična izbira za vse, ki si želite bolj povezan in pameten dom, saj mnogi izmed njih nudijo Home Connect funkcijo, ki omogoča upravljanje s telefonom ali tablico za lažje upravljanje.  
  • Samsung pralni stroj ima možnost dodajanja perila v boben med samim pranjem, ne da bi bilo potrebno pranje ustaviti, kar je popolna izbira za tiste, ki morda pozabite v stroj dodati vso perilo ali pa vam otroci zadnji trenutek prinesejo "samo še ene hlače za oprat".

Seveda pa so na voljo še mnoge druge priljubljene znamke. Tudi pralni stroj Beko je zaradi ugodnih cen izjemno priljubljena izbira. Med nekoliko cenejše lahko štejemo tudi AEG pralni stroj in Candy pralni stroj, ki pa sta vsekakor vredna ogleda, saj obe znamki z unikatnimi funkcijami poskrbita za dobro oprano perilo.

 

V višjem cenovnem razredu absolutno prevladujeta dve znamki, ki jih najdete tudi na naših policah:

  • Miele pralni stroj boste v Big Bangu našli samo v poslovalnicah, kjer se lahko na lastne oči prepričate o vrhunski kvaliteti, ki je zagotovo eden izmed glavnih razlogov za veliko priljubljenost te znamke.
  • Pralni stroji Asko pa slovijo kot izbira za vse, ki želite živeti karseda trajnostno, saj so narejeni za dolgoletno delovanje, prinašajo pa tudi čudovito skandinavsko eleganco, ki obogati vsako kopalnico.

Druge znamke, ki so vsekakor vredne omembe, si lahko ogledate v naših poslovalnicah in na spletu. Našli boste Electrolux pralni stroj, Hoover pralni stroj, pralni stroj Candy, pralni stroj Samsung, Bosch pralni stroj, pralni stroh AEG, Beko pralni stroj in še več.

 

Pri izbiri vam z veseljem pomagajo naši izkušeni svetovalci, ki se vam bodo posvetili in vam pomagali, da najdete aparat, primeren vašim potrebam in željam. Potrebujete nov aparat? Obiščite najbližji Big Bang, pralni stroji vas pričakujejo!

Prev
Next
Na voljo v
Filtriranje
Razvrščanje izdelkov
Razvrščanje izdelkov
Cached: Wed, 17 Jul 2024 23:00:47 GMT