Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOvitki za Apple telefoneIzjemno tanek magnetni ovitek za telefon proti padcu za iPhone iPhone 15

Izjemno tanek magnetni ovitek za telefon proti padcu za iPhone iPhone 15

ID: 21236447
11,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 30.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta etui, izdelan iz visokokakovostnih materialov, zagotavlja popolno zaščito za vaš iPhone. Natančno prileganje in vrhunska konstrukcija ščitita vašo napravo pred vsakodnevno obrabo.

 

Magnetna privlačnost: Magnetna funkcija ne doda le kančka prefinjenosti, temveč zagotavlja tudi varno prileganje, saj ohranja vaš iPhone tesno zaprt in vas varuje pred nenamernimi zdrsi.

Konstrukcija proti obrabi: ohišje je izdelano iz trpežnih materialov, ki so odporni proti obrabi in skozi čas ohranjajo svoj eleganten videz. Poslovite se od prask in odrgnin z našo tehnologijo proti obrabi.

Zaščita pred padci: Naša torbica, zasnovana z upoštevanjem vašega aktivnega življenjskega sloga, zagotavlja zanesljivo zaščito pred padci, zmanjšuje tveganje poškodb med vsakodnevno uporabo in nepričakovanimi nezgodami.

Prevleka proti prstnim odtisom: poskrbite, da bo vaš iPhone dobro izgledal z našo prevleko proti prstnim odtisom. Poslovite se od madežev in prstnih odtisov ter si zagotovite čist in jasen zaslon vsakič, ko posežete po svoji napravi.

Izjemno tanko prileganje: Naš ovitek je zasnovan tako, da je izjemno tanek in ohranja eleganten profil vašega iPhone-a. Uživajte v vitkem in lahkem otipu, hkrati pa zagotavlja maksimalno zaščito.

 

Tehnični podatki :

Barva: Bela

Velikost: iPhone 15: 14,7x7,2x1 cm

iPhone 15 Pro: 14,7x7,2x1 cm

iPhone 15 Pro Max: 16x7,7x1 cm

iPhone 15 Plus: 16,1x7,7x1 cm

Material: PC

 

Paket vključuje:

1 x etui

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Apple
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 22 Oct 2024 06:37:57 GMT