Išči
Big BangIzdelkiDomŽarnice & sijalkeLED žarniceSolarna svetilka za kampiranje Superfire T26-S, 500lm

Solarna svetilka za kampiranje Superfire T26-S, 500lm

ID: 20636259
15,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 44.66 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Solarna svetilka za kampiranje Superfire T26-S, 500lm

 

Svetilka za kampiranje Superfire T26-S

Greste na kampiranje ali ribolov? Zagotovite si zanesljiv vir svetlobe! Svetilka za kampiranje Superfire T26-S se odlikuje s svetilnostjo do 500lm in vam omogoča izbiro med 3 načini osvetlitve. Njegov delovni čas je približno 6,5 ur, zahvaljujoč njegovi lahki, prenosni zasnovi pa ga imate vedno pri roki. Še več, naprava se polni na 2 načina - z mikro USB kablom ali vgrajeno solarno ploščo.

Zanesljiv vir svetlobe - 3 načini na izbiro

Svetilka uporablja do 36 energijsko varčnih in okolju prijaznih svetlobnih virov, tako da lahko zagotavlja močno svetlobo, varno za vid. Njegova moč doseže 18W, svetilnost pa do 500lm. Na voljo so vam tudi 3 načini osvetlitve - High Light, Low Light in Strobe. Tako lahko enostavno prilagodite delovanje naprave svojim potrebam!

Dolg delovni čas - 2 načina polnjenja

Bodite prepričani, da vam vaša svetilka ne bo zavrnila službe v najmanj primernem trenutku. T26-S je opremljen z zmogljivo 4800mAh baterijo, ki zagotavlja čas delovanja do 6,5 ur. Polnite jo lahko na 2 načina - z mikro USB kablom ali z zeleno sončno energijo - naprava ima vgrajeno majhno fotovoltaično ploščo.

Premišljen dizajn

Svetilka za kampiranje T26-S je izredno lahka in prenosljiva – spremlja vas lahko skoraj povsod. V nahrbtniku ali potovalki ne bo zavzel preveč prostora! Popoln bo za kampiranje in še več. Njegova dodatna prednost je poseben kavelj, s katerim ga lahko na primer obesite na drevo ali v šotor. Naprava ima tudi vgrajen zaslon, ki vam bo posredoval informacije o stanju napolnjenosti.

Večkratna uporaba

Odločite se za vsestranske rešitve. Svetilko odlikuje 360° kot osvetlitve, zaradi česar je odlična za najrazličnejšo uporabo. Če želite, ga vzemite na kampiranje ali ribolov, uspešno ga boste uporabljali tudi v nujnih primerih, ko vam na primer zmanjka energije ali potrebujete manjše popravilo avtomobila. Naprava lahko služi tudi kot nočna lučka. Z njegovo pomočjo lahko osvetlite tudi vrt.

Znamka SuperFire
Model T26-S
Svetlost 500lm
Kapaciteta baterije 4 x 1200 mAh
Čas delovanja Pribl. 6,5 h
Vrata za polnjenje mikro USB
Razpon Do 25m2
Material PC + ABS
Tehnične podrobnosti
Vrsta luči
LED
Cached: Thu, 28 Mar 2024 12:21:37 GMT