Išči

Kaj je Lenovo Smart Paper

Lenovo Smart paper je pisalna tablica, imenovana tudi tablica E-Ink, e-beležnica ali digitalna beležka. Uporablja črno-bel zaslon E-Ink brez bleščanja, ki je na otip videti kot papir tudi pod močno sončno svetlobo in je narejen posebej za opravila, ki temeljijo na pisanju in/ali branju. Pametni papir Lenovo je idealen za srednješolce in študente ter profesionalce, ki so ustvarjalni zapisovalci in imajo raje občutek pisanja na papir za zapiske, sestavljanje seznamov opravil, posodabljanje koledarjev in več.

Lastnosti

  • Podpira TXT, EPUB, PDF in Microsoft Office (Word/Excel/PowerPoint).
  • Namensko izdelan za udobno branje in pisanje več ur.
  • Edinstven črno-bel zaslon E-Ink brez bleščanja.
  • Simulira videz in občutek papirja, tudi pod močno sončno svetlobo.
  • Zapiske je mogoče izvoziti in dati v skupno rabo kot datoteke PDF in TXT.
  • Ročno napisane zapiske lahko pretvorite v besedilo.

Zmogljiva baterija

 

Lenovo Smart Paper, ki se ponaša z do 10-tedensko življenjsko dobo baterije, se osredotoča na zagotavljanje vrhunske alternative peresa in papirja, brezhibno integracijo v vaše delovne tokove zapiskov in učenja – brez motenj.

Vsestransko pisalo

 

Lenovo Smart Paper ponuja izbiro devetih vrst pisal: kemični svinčnik, svinčnik, mehanski svinčnik, marker, čopič, označevalnik, kaligrafsko pero, tanko črtalo in pero. Za vsako vrsto peresa lahko izberete debelino in izvozite barvne možnost. Za radirko lahko izberete debelino in možnosti brisanja. Poleg tega so na voljo možnosti, kot so razveljavitev, ponovitev, delna izbira in plasti zvezka, med katerimi lahko izbirate. Priložena sta ovitek in pisalo Lenovo Smart Paper Pen ter 5 konic za pisalo.

Način za levičarje

Način za levičarje lahko aktivirate, ko med prvo nastavitvijo vklopite Lenovo Smart Paper. Prav tako lahko preklapljate med načinoma za desničarje in levičarje v razdelku Dostopnost v meniju Nastavitve.

Cached: Wed, 19 Jun 2024 13:02:24 GMT