Kategorije Filtri Izberi kategorijo

Dogaaaaaaaaja se … UAU v živo!

Če si želiš nepozabne izkušnje in se vedno sprašuješ, kje se kaj dogaja, imamo odgovor - v naši prenovljeni, najmodernejši poslovalnici Big Bang Ljubljana, BTC. Da ne zamudiš najbolj UAU dogodkov, najbolj UAU ponudbe in najbolj UAU storitev, spodaj preveri, zakaj moraš nujno priti v Big Bang Ljubljana, BTC še danes.

Ponedeljek, 20. 9. - Četrtek, 30. 9. 2021

Mesec čistega zraka

September je mesec čistega zraka, zato je na mestu, da se vprašamo, koliko sploh vemo o zraku, ki ga dihamo? V našem UAU Parku si oglejte pestro ponudbo izdelkov, ki pripomorejo k izboljšanju kvalitete zraka v vašem domu in spoznajte prednosti teh naprav.


Kaj? Mesec čistega zraka
Kje? Big Bang Ljubljana BTC
Kdaj? Ponedeljek, 20.9. – četrtek, 30.9.2021

Čas je, da vdihnete s polnimi pljuči.

 

Petek, 24. 9. 2021

Novi Apple produkti so tu!

Tadaaaa…pa so tu. Čisto novi člani družine Apple, ki vas bodo enostavno navdušili. Telefoni iPhone 13, pametna ura Apple Watch 7, tablici iPad in iPad mini. Bodite med prvimi, ki bodo lahko v živo doživeli navdušenje, ki ga ponujajo nove generacije Apple izdelkov. Poslovalnica Big Bang Ljubljana BTC bo cel dan dihala in živela v duhu znamke Apple. Lahko boste preizkusili nove izdelke, izvedeli o njih vse, kar vas zanima in kupili svojega najljubšega.


Kaj? Predstavitev nove generacije izdelkov Apple.
Kje? Big Bang Ljubljana BTC.
Kdaj? Petek, 24.9.2021

UAU, mi že komaj čakamo!

Sobota, 25. 9. 2021

Predstavitev novega brezzrcalnega fotoaparata Nikon Z fc

Klasična eleganca ter sodobna tehnologija imata skupni imenovalec, ki sliši na ime Z fc, slednjemu pa manjka zgolj kanček vaše kreativnosti.

V soboto 25. septembra se ob 14. uri dobimo v trgovini Big Bang BTC, kjer boste ob pomoči Nikonove promocijske ekipe združili prijetno s kreativnim in obenem spoznali Nikonov najnovejši brezzrcalni fotoaparat – vse to ob brezčasni eleganci štirikolesnega starodobnika Mercedes-Benz 280 SL »Pagoda« l. 1968, ki bo igral vlogo izvrstne kulise za fotografiranje profesionalnega fotomodela ob spremljavi in nasvetih fotografa Damjana Dimiča. Najboljše pa je, da boste tudi sami lahko prijeli v roke fotoaparat in se prepustili kreativnosti.

Predvidena časovnica:
14:00 - 14:30 -     Predstavitev fotoaparata Nikon Z fc
14:30 - 17:00 -     Fotografiranje in preizkus fotografske opreme Nikon     

             
Prisrčno vabljeni.

Sreda, 29. 9. 2021

 

"Mi vsi smo UAU."

Ker je prav, da včasih čisto spontano izkažemo pozornost vsem našim najljubšim, smo v Big Bangu izbrali 29.9.2021 za »UAU dan«. Na ta dan bomo v Big Bang Ljubljana BTC podarjali kartice »Ti si UAU« in vsak obiskovalec bo lahko izpolnil svojo, jo okrasil z nalepkami, dodal slike in jo podaril svojim najdražjim.

 

Kaj? Povejmo si, da smo UAU.

Kdaj? 29.9.2021, od 16h do 19h

Kje? Big Bang Ljubljana, BTC. Ker vam želimo povedati, da ste UAU.

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.