VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeOtroška opremaOtroški voziček 3v1 UP3 Travel System i-Size Galassia

Otroški voziček 3v1 UP3 Travel System i-Size Galassia

ID: 20664424
479,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Otroški voziček 3v1 UP3 Galassia je primeren za mestne vožnje, kot izlete izven mesta. UP3 otroški voziček želi odsvojiti starše z zmerno ceno. Nakup na obroke.

 

Otroški voziček 3v1 Foppapedretti UP3 Travel System i-Size Galassia

Trendovski videz otroškega vozička 3v1

Otroški voziček 3v1 Foppapedretti UP3 je primeren tako za mestne vožnje, kot za izlete izven mesta. UP3 otroški voziček želi odsvojiti starše, ki prisegajo na trendovski voziček za zmerno ceno.

Otroški voziček 3v1 primeren od rojstva dalje

Foppapedretti UP3 je trio modularni sistem vozička, ki je primeren od rojstva do 15 kg otrokove teže. Sestavljen je iz konstrukcije- ogrodja, športnega dela vozička, košare, avtosedeža i-size in previjalne torbe.

Otroški voziček 3v1 se enostavno zapira na knjigo in je na voljo v različnih barvah.

Ogrodje otroškega vozička

Ogrodje otroškega vozička UP3 je izdelan iz aluminija in se zapira na knjigo. Na ogrodje se lahko hitro in enostavno namesti košara, športni del vozička in avtosedež i-size .

Kolesa otroškega vozička UP3 so vsa vzmetena. Zadnja kolesa so večja in imajo na zadnji osi tudi nožno zavoro. Prednja kolesa so vrtljiva z možnostjo zapore za neravne površine. Kolesa se lahko tudi odstranijo, s tem se še dodatno zmanjša dimenzija vozička. Ročka za potisk vozička je nastavljiva. Na ogrodju se nahaja tudi večja nakupoivalna košara.

Dimenzije ogrodja 61 x 90 x 110h cm. Dimenzije zloženega ogrodja 61 x 82,5 x 40h cm. Teža ogrodja 8,2 kg.

Športni del vozička UP3

Športni del  vozička UP3 je v primeren za uporabo od 6 meseca dalje do cca 15 kg otrokove teže. Športni del se enostavno in hitro namesti na ogrodje vozička. Dežna prevleka je priložena.

Sedežni del vozička je reverzibilen, kar pomeni da omogoča obračanje sedišča v obe smeri. Naslon hrbtišča je nastavljiv na več položajev. Za varnost je poskrbljeno s 5 točkovnim varnostnim pasom. Opora za noge je nastavljiva.

Velika strehica ima tudi odprtino-okno, ki omogoča vpogled na otroka. Prednje varovalo se lahko se lahko odpre, tako lahko otroka lažje vstavimo v otroški voziček ali iz njega.

Prevleka za noge za športni del vozička je enaka prevleki za noge pri košari.

Dimenzije odprtega športnega dela vozička 61 x 96 x 120h cm. Dimenzije zloženega vozička 61 x 90 x 53h cm. Teža športnega dela z ogrodjem 12 kg.

Košara otroškega vozička UP3

Košara za otroški voziček je primerna za uporabo od rojstva do 6 meseca starosti otroka. Tudi košara se hitro in enostavno namesti na ogrodje otroškega vozička s sistemom na klik. Za lažje prenašanje košare je tukaj tudi ročka za prenašanje.

Dno košare omogoča prezračevanje, hkrati pa ima naslon nastavljiv na 3 različne položaje. Prevleka za noge pri košari se uporablja tudi kot prevleka za noge pri športnem delu vozička.

Dimenzije košare 44,5 x 82 x 60h cm. Dimenzije zaprte košare 44,5 x 86 x 25h cm. Teža košare 4,4 kg.

Avtosedež i-SIze

Avtosedež i-SIze je homologiran skladno z novimi EU normativi ECE R129/03. Primeren je za uporabo od 40 do 85 cm velikosti otroka oziroma do 13 kg otrokove teže. Za lažje prenašanje je tu tudi ročka za prenašanje avtosedeža, ki je nastavljiva. Avtosedež ima tudi nastavljivo strehico.

Avtosedež ima anatomsko obliko. Naslon za glavo in varnostni pas avtosedeža sta nastavljiva po višini z eno samo roko. Avtosedež je prestal preizkus v primeru bočnega trka.

Notranji vložek ali reduktor je primeren za uporabo za prve mesece otroka. Podstavek lahko dokupite opcijsko.

Dimenzije avtosedeža 45 x 65 x 55h cm. Teža avtosedeža 3,2 kg.

Cached: Fri, 29 Mar 2024 09:34:37 GMT