Išči

NIKON D7500 DSLR fotoaparat

ID: 599654-c267812
1.049,99 €

ali od 27,96 € / mesec

Izračun obrokov
Priložen objektiv
brez
18-140
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

NIKON DSLR fotoaparat D7500 + AF-S DX 18-140VR

Iskanje popolnega posnetka lahko vodi marsikam. Opremite se z zmogljivim, okretnim in v celoti povezanim modelom D7500. Lepoto, ki jo odkrijete, zajemite z vrhunsko kakovostjo slike, podedovano od Nikonovega fotoaparata D500 formata DX.

 

Odkrivajte novo. Naredite enkratni posnetek.

Iskanje popolnega posnetka lahko vodi marsikam. Opremite se z zmogljivim, okretnim in v celoti povezanim modelom D7500. Lepoto, ki jo odkrijete, zajemite z vrhunsko kakovostjo slike, podedovano od Nikonovega fotoaparata D500 formata DX.

Dajte svojim ambicijam polet. Kakovost slike vrhunskega modela D500.

Tukaj. Ali tam. Na svetlem ali v temi. Naj bo tisti enkratni posnetek dosegljiv. Slikovno tipalo formata DX z 20,9 milijona slikovnih točk EXPEED 5. Tipalo za merjenje RGB s 180 tisoč slikovnimi točkami.

Trenutek je vaš. Neprekinjeno fotografiranje z 8 posnetki na sekundo

Nikoli ne zamudite trenutka, ki definira nek dogodek. Fotografirajte s hitrostmi do približno 8 posnetkov na sekundo za približno 50 posnetkov v 14-bitni brezizgubno stisnjeni obliki RAW. Če izberete obliko kakovostnega/velikega zapisa JPEG, lahko v enem visokohitrostnem rafalu posnamete do 100 slik. Neprekinjeno sledenje AF/AE med rafalnim fotografiranjem zagotavlja, da tudi pri velikih hitrostih ni nobenih kompromisov glede natančnosti.

 

Bodite zvesti svoji viziji. Optično iskalo visoke ločljivosti

Optični sistem iskala zagotavlja neverjetno jasen pogled skozi objektiv. Sončna svetloba, bleščanje in zunanje gibanje so blokirani: kar vidite, je to, kar bo na fotografiji. In če uporabljate teleobjektiv, lahko z iskalom fotografirate v položaju, v katerem boste imeli najstabilnejši oprijem.

Naredite korak naprej. Vsestranskost formata DX

D7500 ima globok oprijem, tako da boste imeli občutek, kot da je ta fotoaparat podaljšek roke. Z enim polnjenjem baterije lahko fotografirate dalj časa. Visokozmogljiv zaklop je bil preizkušen v 150.000 ciklih. Ohišje fotoaparata je zaščiteno pred vremenskimi vplivi in preprečuje, da bi prašni delci in kapljice vode poškodovali elektronske komponente.

Ne izpustite podrobnosti. Osupljivo prepoznavanje motivov

Fotoaparat ima 180.000-točkovno tipalo RGB za merjenje in napredni sistem za prepoznavanje scen, ki skupaj zagotavljata izjemen posnetek, tudi če so v prizoru manjši ali hitro se premikajoči motivi. V visokokontrastnih prizorih bo novi sistem po svetlih delih uteženega merjenja prioritiziral najsvetlejše elemente kadra in vam tako pomagal, da se izognete posnetkom, ki bi bili preosvetljeni.

Tehnične podrobnosti
Priložen objektiv
brez
Tip fotoaparata
DSLR
Ločljivost tipala fotografija
20 MIO slikovnih točk
Optični zoom (x)
lastnost objektiva
Način snemanja
4K
Vrsta baterije
Li-ion
Diagonala zaslona
8 cm (3,2'')
Zaslon, občutljiv na dotik
da, da
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Vrtljiv zaslon
da
Garancija v letih
1
Barva
črna
Ločljivost fotoaparata
20
Ločljivost fotoaparata [MP]
20
Ločljivost videa
4K
Cached: Thu, 28 Mar 2024 13:29:00 GMT