Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeORAL B iO8 električna zobna ščetka, bela

ORAL B iO8 električna zobna ščetka, bela

ID: 691692
DARILO
329,99 €

ali od 11,23 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 20.3. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Oral-B predstavlja edinstveno izkušnjo ščetkanja, ki je plod naših poglobljenih raziskav in razvoja. Ne gre zgolj za napredno tehnologijo, temveč za rezultat mojstrskega inženiringa, ki omogoča najbolj temeljito, nežno in neslišno ščetkanje doslej.

 

Spoznajte Oral-B iO in izkusite najboljše čiščenje z Oral-B doslej.


Inovativni magnetni pogonski sistem iO natančno dovaja energijo do konic ščetin, ki z nežnimi mikrovibracijami drsijo od zoba do zoba ter tako ustvarijo učinkovito in prijetno izkušnjo čiščenja. Izpopolnjeni pametni senzor pritiskanja vas opozori, ko ščetkate pravilno, ter tako poskrbi za zaščito dlesni. Tehnologijo iO odlikuje tudi interaktivni prikazovalnik, ki omogoča osebno prilagojeno vodenje med ščetkanjem v realnem času ter nastavitve zobne ščetke po meri. Umetna inteligenca Oral-B iO  vas v aplikaciji Oral-B vodi do najbolj temeljitega čiščenja. Doživite ščetkanje zob, ki ga boste videli, slišali in čutili drugače.

Oral-B je šel še korak dlje in vam ponudil izkušnjo ščetkanja, ki postavlja nove standarde. Začenši z najnaprednejšo tehnologijo za najbolj temeljito, nežno in tiho ščetkanje zob do dizajna, ki naredi to ščetko neustavljivo. Kajti najbolj zaželena tehnologija preprosto mora izgledati najbolj elegantno. Seveda se bo s prehodom s klasične na električno zobno ščetko čistoča vaše ustne votline izboljšala. Toda ko zamenjate električno zobno ščetko za iO, boste videli, slišali in občutili nekaj popolnoma drugačnega od vsega, kar ste videli doslej.

 

NAJBOLJŠA ŠČETKA ZA PRANJE ZOB, ki jo ponuja Oral-B, zahvaljujoč REVOLUCIONARNI MAGNETNI iO TEHNOLOGIJI za občutek profesionalne čistoče in nežnega ščetkanja zob Združuje edinstveno okroglo glavo ščetke Oral-B z nežnimi mikrovibracijami za svež, čist občutek v ustih in 100 % bolj zdrave dlesni v enem tednu.

 

INTERAKTIVNI BARVNI ZASLON prikazuje pomembne informacije: vključno z načini ščetkanja in opomnikom za zamenjavo glave, vas pozdravi ob vklopu in vas nagradi z nasmehom za dobro opravljeno delo

 

UMETNA INTELIGENCA prepozna vaš način ščetkanja in vas vodi pri umivanju zob, tako da ne zgrešite niti ene površine

 

6 PAMETNIH NAČINOV DELA za umivanje zob, prilagojenih vašim potrebam: Daily Clean (vsakodnevno čiščenje), Sensitive (nežno), Gum Care (nega dlesni), Intense Clean (intenzivno čiščenje), Whitening (beljenje) in Super Sensitive (izjemno nežno).

 

IZBOLJŠAN PAMETNI SENZOR PRITISKA z rdečo, belo in zeleno označuje, ali ščetkate premočno, prerahlo ali z ustreznim pritiskom Magnetni polnilnik drži ščetko na mestu in omogoča ~ 3-URNO HITRO POLNJENJE Vsebina: 1 ročaj iO8 z 1 glavo ščetke Ultimate Clean, 1 vrhunski potovalni kovček, 1 polnilnik, 1 nadomestno držalo za glavo

 

 

 

 

 

Vsebina:

  • 1 ročaj ščetke iO8 z nastavkom Ultimate Clean,
  • 1 premium potovalni etui,
  • 1 polnilnik,
  • 1 držalo za nastavke ščetke

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Časovnik
da
Dodatno
1 ročaj z nastavkom Ultimate Clean, 1 premium potovalni etui, 1 polnilnik, 1 držalo za nastavek ščetke
Otroška
ne
Število gibov na minuto
8700
Število programov
6
Vrsta zobne ščetke
električna
Število različnih programov
6
Cached: Tue, 19 Mar 2024 06:03:45 GMT