VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Otroška posteljica EVOLUTION Natur Green

ID: 20986198
409,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 5.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Otroška posteljica Erbesi Evolution Natur Green predstavlja vrhunec udobja in prilagodljivosti za vašega otroka. s 6 funkcionalnosti.

 

Otroška posteljica Erbesi EVOLUTION Natur Green

Vrhunec udobja in prilagodljivosti za vašega otroka

Otroška posteljica Erbesi Evolution Natur Green predstavlja vrhunec udobja in prilagodljivosti za vašega otroka. Zasnovana je z mislijo na razvoj vašega otroka in zagotavlja varnost ter udobje skozi različne faze rasti in razvoja vašega otroka.

Odkrijte Erbesi Evolution, inovativno otroško posteljico, ki je zasnovana za sodobne družine. Multifunkcionalna otroška posteljica 2v1 združuje funkcionalnost zibke in postelje, oblikovana pa je za zagotavljanje maksimalne varnosti in udobja. Z Erbesi Evolution posteljico nudite vašemu otroku varno, udobno in prilagodljivo okolje za spanje, ki raste in se spreminja skupaj z njim.

S štirimi različnimi načini uporabe - co-sleeping, standardna posteljica, montessori posteljica in praktičen kavč - boste lahko prilagodili posteljico glede na otrokove potrebe in starost.

Varnost in skladnost z EU normativi

Izdelana iz masivnega bukovega lesa, Erbesi Evolution ponuja trdnost in trajnost. Opremljena s štirimi vrtljivimi kolesi z zavoro, ki omogočajo enostavno premikanje posteljice po prostoru.

Evolucijska otroška posteljica, ki jo pričnemo uporabljati kot zibelko, se prilagaja in raste skupaj z vašim otrokom, nudi varno, udobno in stilsko rešitev za otroško sobo. Prepričajte se, da bo otroštvo vašega malčka spremljala kakovost, varnost in prilagodljivost.

Otroška posteljica je opremljena z varnostno ograjo, ki je v skladu z evropskimi varnostnimi predpisi za posteljice, ki stojijo ob postelji odraslih (EN-1130:2019/AC:2020). To zagotavlja maksimalno varnost in mirne noči tako za otroka kot za starše.

6 Funkcionalnosti otroške posteljice za Vsako Fazo Otrokovega Razvoja

  • Co-sleeping - obposteljna posteljica

S 9 možnimi višinami nastavitve in dodatno varnostno ograjo je posteljica idealna za so-spanje, kar je še posebej pomembno v prvih mesecih otrokovega življenja. Vzmetnico za zibelko vam podarimo ob nakupu. Zahvaljujoč devetim položajem vzmetnice in varnostni ograji se posteljica prilagaja različnim višinam odraslih postelj, kar omogoča varno so-spanje.

  • Dodatna Varnostna Ograja

Z dodatno varnostno ograjo je posteljica idealna za so-spanje, še posebej pomembno v prvih mesecih otrokovega življenja. Vašemu otroku bo zagotovljena največja varnost med spanjem.

  • Sedež-fotelj za igranje

Ko vaš otrok odraste in se razvija, otroška posteljica se prilagodi njegovim potrebam. Enostavno odstranite stranske ograje in posteljico pretvorite v udoben sedež za igro. Vaš malček bo užival ob igri na svojem lastnem prostoru.

  • Otroška posteljica

Ko je čas, da preidete na standardno otroško posteljo, ni potrebno kupiti novega pohištva. S podaljšanimi stranskimi ograjami postane standardna otroška posteljica za otroke, primerna do približno 4. leta starosti. Potrebno je dokupiti le vzmetnico klasičnih dimenzij 60 x 120 cm.

  • Montessori otroška posteljica

Če želite spodbujati otrokov razvoj in samostojnost, enostavno odstranite stransko ograjo in posteljica se preobrazi v montessori posteljico. Vaš malček bo imel več svobode pri vstopu in izstopu iz postelje ter raziskovanju svojega prostora.

  • Udoben kavč za igro

Ko vaš otrok odraste, lahko enostavno odstranite stranske ograje in posteljico pretvorite v udoben in eleganten kavč. Tako boste izkoristili dolgo življenjsko dobo te večnamenske otroške posteljice.

Karakteristike:
  • Otroška postelja, ki raste z otrokom
  • Izdelana iz bukovega lesa, kar zagotavlja trdnost in varnost.
  • Opremljena je z vrtljivimi kolesi in zavoro.
  • 6 različnih funkcionalnosti otroške posteljice.
  • Dimenzije otroške posteljice 65,5 x 127,5 x 97h cm.
  • Dimenzije vzmetnice za zibelko 60 x 76 x 8h cm.
  • Dimenzije embalaže 68 x 123 x 20,5h cm
  • Dimenzije embalaže vzmetnice 62 x 78 x 10h cm.
  • Teža otroške posteljice kg.
  • Teža vzmetnice 3 kg.


     Izdelano v Italiji

 

Tehnične podrobnosti
Vrsta postelje
otroška posteljica
Cached: Mon, 20 May 2024 03:59:25 GMT