VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Colmi SKY 8 - Black

ID: 20523565
38,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 24.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 2 ponudbi od 38.60 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kar 16 športnih načinov, spremljanje spanja, merjenje srčnega utripa in številne uporabne funkcije – to je le nekaj razlogov, zakaj bi se odločili za Colmi SKY 8. Ta lahka in udobna pametna ura je opremljena z velikim 1,3″ HD zaslonom, videz, ki ga lahko prilagodite svojim željam.

 

Nastavljiv zaslon HD

Uživajte v preprosti in zabavni izkušnji pametne ure. Colmi SKY 8 je opremljen z 1,3-palčnim barvnim zaslonom na dotik z ločljivostjo 240x240 slikovnih pik. Zahvaljujoč temu zagotavlja jasno, čitljivo sliko v skoraj vseh pogojih. Z lahkoto lahko berete obvestila in uporabljate razpoložljive funkcije. Njegov videz lahko tudi prilagodite – samo izberite enega od razpoložljivih dizajnov zaslona ali naložite svojo najljubšo fotografijo!

Poskrbite za svoje zdravje

Colmi SKY 8 vam bo olajšal skrb za svoje zdravje. Pametna ura lahko spremlja vaš srčni utrip v realnem času do 24 ur na dan. Omogoča tudi merjenje krvnega tlaka in nasičenosti s kisikom. To vam omogoča, da imate roko ves čas na utripu in dovolj hitro reagirate na alarmantne simptome. SKY 8 ponuja tudi funkcijo spremljanja spanja, ki zaznava faze spanja in vam daje nasvete, ki vam bodo pomagali izboljšati kakovost vašega spanca. Zdaj se boste končno dobro naspali!

 

Nekaj posebnega za športnike

Želite izboljšati svojo kondicijo? Pametna ura SKY 8 vam bo pomagala! Naprava šteje korake, prevožene razdalje in porabljene kalorije ter vam omogoča izbiro med 16 športnimi načini. Tek, kolesarjenje, skakanje, plavanje, ples ali morda plezanje? Izberite svoj najljubši šport ali poskusite nekaj novega! Zahvaljujoč naprednim algoritmom in natančnim senzorjem vam bo pametna ura pomagala načrtovati naslednjo vadbo in spremljati napredek.

Ne zamudite pomembnega sporočila

Ste že kdaj zamudili kakšno pomembno sporočilo? S Colmi SKY 8 se mu lahko izognete! Pametno uro preprosto seznanite s telefonom. Ko to storite, boste v realnem času prejemali obvestila o dohodnih sporočilih. Naprava je združljiva s številnimi priljubljenimi aplikacijami – zdaj ste lahko prepričani, da ne boste zamudili ničesar pomembnega!

Več izjemnih funkcij

S Colmi SKY 8 vam ne grozi dolgčas! Pametna ura ponuja preproste igre, ki jih lahko igrate na primer med potovanjem na vlaku ali med čakanjem v vrsti pri zdravniku. S seznanjanjem naprave s pametnim telefonom boste pridobili tudi priročen dostop do vremenske napovedi. Samo dvignite zapestje in preverite, ali je bolje vzeti s seboj dežnik, preden zapustite hišo! Pametno uro lahko uporabite tudi za daljinsko upravljanje predvajalnika glasbe na telefonu.

Dolg delovni čas

Ne skrbite, da boste morali svojo pametno uro pogosto polniti. Colmi SKY 8 je opremljen z dolgotrajno baterijo, zahvaljujoč kateri deluje do 5-7 dni popolnoma napolnjen. Tako lahko napravo enostavno vzamete na dopust, poslovno potovanje ali nekajdnevno kolesarjenje ali gorsko pohodništvo – možnosti so skoraj neskončne. V stanju pripravljenosti pametna ura zdrži do 20 dni. Njegovo priročno polnjenje omogoča priložen magnetni kabel.

Po vaši meri

Pametna ura Colmi SKY 8 je izjemno lahka in udobna – niti ne boste čutili, da jo nosite. Je tudi vodoodporen in odporen na prah (IP67), tako da ga lahko brez strahu nosite na treningu ali kolesarjenju. Brez dežnih kapljic ali znoja! Naprava je hkrati videti izjemno elegantna. Na voljo je v 4 barvah - črni, beli, roza in zlati. Izberite najboljšo različico zase!

Vključeno v paketu

  • Pametna ura
  • Magnetni polnilni kabel
  • Navodila za uporabo

Specifikacije

Blagovna znamka Colmi
Model SKY 8
Barva Črna
Dimenzije 43.5x49.5x10.4mm
Teža 36g
Materijal ABS + PC
Materijal (pas) Silikon
Širina pasu 22mm
Čip GR5515
Flash RAM 256KB, ROM 64MB
Bluetooth verzija 5.1
Domet Do 10m
Zaslon 1.3″ TFT, 240x240 pixels
Vodoodpornost IP67
Zmogljivost baterije 200mAh
Tip baterije Litij-polimerna
Načini polnjenja 2-pinski magnetni kabel
Čas polnjenja Približno 2uri
Čas dleovanja Približno 5-7 dni
Čas pripravljenosti Do 20 dni
Podprti sistemi Android 4.4 ali več, iOS 8.0 ali več
Aplikacija Da Fit
Posodobitve OTA
Podprti jeziki ​​(pametna ura) angleščina, kitajščina, japonščia, korejščina, nemščina, francoščina, španščina, arabščina, ruščina, tradicionalna kitajščina, ukrajinščina, italijanščina, portugalščina, poljščina, češčina
Podprti jeziki ​​(aplikacija) angleščina, poenostavljena kitajščina, japonščina, korejščina, nemščina, francoščina, španščina, arabščina, ruščina, tradicionalna kitajska, ukrajinska, italijanščina, portugalščina, nizozemščina, poljska, švedska, finska, danščina, norveščina, madžarščina, češčina , bolgarščina, romunščina, slovaščina, latvijščina, indonezijska, tajska, turška, vietnamščina, hindujščina, paštu, litovščina, estonščina, slovenščina, hrvaščina, grščina
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 17:46:51 GMT