VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PHILIPS 75PML9507/12 TV sprejemnik

ID: 20505922
2.499,99 €

ali od 166,67 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Philipsov televizor MiniLED zagotavlja bolj realističen prikaz pristnih vsebin, z vsemi podrobnostmi in odlično odzivnostjo! Slikovno procesiranje in tehnologija Ambilight v našem najboljšem LED-televizorju poskrbita, da bo vse, kar gledate ali igrate, prikazano odlično. Igranje videoiger je popolnoma gladko, zvok pa na vrhunskem nivoju.

 

Vidite več. Občutite bolje.

Televizor MiniLED 4K UHD z OS Android TV

 

Za najpristnejše doživetje. 4-stranski Ambilight.

S tehnologijo Ambilight postane že tako odlična izkušnja ob gledanju Philipsovega televizorja Philips MiniLED le še boljša. LED-sijalke, nameščene na vseh štirih straneh televizorja, barve svetlobnega sija prilagajajo popolnoma sinhronizirano s prikazano sliko ali predvajano glasbo. Izražajo toplino in delujejo privlačno, zato se boste vprašali, kako ste lahko do sedaj živeli s televizorjem brez Ambilighta.

 

Živahnost velikega zaslona. Mini LED-televizor.

Philipsov televizor MiniLED podpira vse glavne formate HDR in na velikem zaslonu zagotavlja resnično osupljivo sliko, s popolno črnino in pristnimi barvami. Na stotine pametno osvetljenih območij z neodvisnim zatemnjevanjem v sliki omogoča izjemna kontrastna razmerja v ter pristno globino.

 

Slika je pristna, ne glede na to, kaj gledate. Tehnologija P5 z umetno inteligenco.

Philipsov procesor P5 z AI skrbi za prikaz slike, ki vam pričara občutek, kot da ste tam. Algoritem globokega učenja z AI obdeluje slike podobno kot človeški možgani. Ne glede na to, kaj gledate, so podrobnosti in kontrast na slikah videti resnični, barve so bogate in gibanje gladko.

 

Preprosto pameten. Android TV.

Philipsov televizor z OS Android TV zagotovi želeno vsebino, kadar koli jo želite. Osnovni zaslon lahko prilagodite tako, da bodo na njem prikazane najbolj priljubljene aplikacije, zato bo pretakanje filmov in oddaj enostavnejše. Gledanje nadaljujte od tam, kjer ste ostali.

 

Vrhunska zasnova. Izdelan za prihodnost.

Z zelo tankim aluminijevim okvirjem in brušenim kovinskim stojalom je ta televizor resnično eleganten. Osvetljen daljinski upravljalnik je obdan z odgovorno pridobljenim usnjem Muirhead. Naša embalaža in priloženi dokumenti so izdelani iz recikliranega kartona in papirja.

 

Pomembnejši formati HDR. Oglejte si vse podrobnosti, ki si jih je zamislil režiser.

Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše. Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.

 

Filmska slika in zvok. Dolby Vision in Dolby Atmos.

Vaši priljubljeni filmi, oddaje in igre bodo s tehnologijama Dolby Vision in Dolby Atmos videti in slišati osupljivo. Glejte sliko na način, kot si je to zamislil režiser, brez tveganja, da bi bila le-ta pretemna. Vse zvoke boste slišali popolnoma razločno. Uživajte v zvočnih učinkih, kot da bi bili v središču dogajanja.

 

Epsko igranje. 120 Hz. VRR in Freesync.

Igrajte brez omejitev. Philipsov televizor s podporo HDMI 2.1 omogoča z izjemno odzivnim igranjem in neverjetno gladko grafiko popoln izkoristek igričarske opreme naslednje generacije. Izvedite popoln skok, reagirajte v hipu in natančno zdrsite skozi zavoj. V načinu Ambilight Igre bo vznemirjenje le še večje.

 

Glasovno upravljanje. Pomočnik Google. Deluje z Alexo.

Pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, če želite govoriti s Pomočnikom Google. Z lastnim glasom upravljajte televizor ali pametne domače naprave, ki podpirajo Pomočnika Google. Ali pa prosite Alexo, naj upravlja televizor, prek naprave, ki podpirajo Alexo.

 

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
MINI LED
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
190 cm (75")
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
120
Oblika zaslona
raven
Vrsta procesorja
P5 AI-Perfect Picture
Ambilight
da
Vrsta ambilighta
4-stranski
Zvočni sistem
2.1
Vgrajen nizkotonec
da
Dolby Atmos
da
Google Cast
da
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-T, DVB-T2, DVB-T2 HD, DVB-C, DVB-S, DVB-S2
HDMI vhodi
4
HDMI podpora
2.1
USB vhodi
3
Teža [kg]
36.9
Razred energijske učinkovitosti
F
Cached: Sun, 05 May 2024 08:34:57 GMT