VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Široka ponudba monitorjev

Odkrijte ponudbo monitorjev v Big Bangu: Full HD, 4K UHD, gaming in pisarniški. Izjemna jasnost slike, visoka ločljivost, odzivnost, udobno delovno okolje. Široka ponudba monitorjev za različne uporabnike.

Aktualna ponudba

Nove dimenzije igranje iger

Ponujamo vrhunske gaming monitorje priznanih blagovnih znamk, kot so ASUS, AOC, Dell in Samsung. Ustvarite prednost z ostro sliko, visokimi hitrostmi osveževanja ter živimi barvami. Vstopite v svet gaminga, kakršnega še niste doživeli, in postanite prvak v svoji igri.

Oglej si ponudbo gaming monitorjev  →

4K UHD (Ultra High Definition)

Z ločljivostjo 3840x2160 px (štirikrat več kot pri Full HD monitorjih) zagotavljajo izjemno jasno in ostro sliko in izboljšano vizualno doživetje.

4K UHD monitorji so še posebej primerni za urejanje fotografij, oblikovanje, urejanje videoposnetkov in druge naloge, ki zahtevajo natančnost in visoko ločljivost prikaza. Prav tako so odlična izbira za gledanje vsebin v 4K ločljivosti, kot so filmi, serije in video igre, saj ponujajo izjemno realističen prikaz.

So priljubljena izbira med profesionalnimi uporabniki, grafičnimi oblikovalci, fotografi, videografisti in gamerji, ki iščejo visoko kvaliteten prikaz vsebin.

Oglej si ponudbo 4K UHD monitorjev  →

Ukrivljeni monitorji

Ukrivljeni monitorji prinašajo izboljšano vizualno doživetje z bolj naravnim prikazom slike. Z ukrivljenim zaslonom se doseže večja stopnja imerzivnosti, ki zmanjšuje utrujenost oči. Primerni so za igre, filme, delo s slikami in oblikovanje. Izberite velikost zaslona, stopnjo ukrivljenosti, ločljivost in druge specifikacije glede na vaše potrebe.

Oglej si ponudbo ukrivljenih monitorjev  →

Cached: Sun, 21 Jul 2024 01:39:18 GMT