Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceREDRAGON ANUBIS K539 RGB brezžična mehanska tipkovnica

REDRAGON ANUBIS K539 RGB brezžična mehanska tipkovnica

ID: 693729
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

REDRAGON ANUBIS K539 RGB je brezžična mehanska tipkovnica, ki ima 87 tipk in RGB osvetlitev, namenjena pa je za uporabo na PC, tabličnih računalnikih ali telefonih. Tipkovnica ima 5.0 Bluetooth, 2.4Ghz in žično povezavo in baterijo kapacitete 1900 mAh. Tipkovnico lahko povežete s PC, tabličnim računalnikom ali pa tudi na telefonom, brez uporabe kablov. Poleg brezžične povezave je tukaj tudi žični priključek, saj lahko pri igranju iger pride do tako imenovanega "wireless lagga", zato imamo tukaj tudi žično povezavo. 

 

LASTNOSTI:

Povezava s 3 načini:  žični USB-C, brezžični načini BT 5.0 in 2.4 Ghz preko USB vmesnika, ki bodo vašo izkušnjo uporabe dvignili na naslednjo raven na vseh področjih.

Brezžična povezava: Vgrajeni 5.0 Bluetooth in 2.4Ghz brezžična povezava, K539 ponuja resnično brezžično povezavo brez zakasnitve. Preprosto preklapljanje med različnimi brezžičnimi napravami brez omejitev.

80 % TKL Low-Profile: Kompaktnih 87 tipk v nizkoprofilni zasnovi, ponuja več prostora za premikanje miške in krajšo razdaljo aktiviranja. Zagotavlja natančno delovanje na polovici višine, hkrati pa ohranja preprosti slog.

Stikala v tipkovnici so Oteum brown.

Vzdržljivosti delovanja: 1900 mAh baterija, nameščena v nizkoprofilno tanko ploščo je vzdržljiva, ultra tanka in lahka v enem. Indikator prazne baterije na desni strani tipkovnice vas bo obvestil, ko je treba tipkovnico napolniti.

Neskončni načini uporabe: z zmogljivo programsko podporo upravljajte osvetlitve ozadja, prerazporeditev tipk ali makro posnetke kombinacij tipk. Izboljšajte svojo delovno učinkovitost in igralno zmogljivost na najboljše.

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 3 LETA - ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost
Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto.  S tri letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Igralni ploščki (kontrolerji)
  • Mikrofoni
  • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatni 2 leti garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 3 leta garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI 

Obrazec za REGISTRACIJO 

Dejansko zanimiva mehanična tipkovnica? Redragon K539 Anubis na preizkusu!

 

No, morebiti je na prvi pogled to res le še ena gaming tipkovnica, a v kartonski embalaži se skriva Redragon Anubis K539 RGB.

Ključne lastnosti – brezžična povezava, nizek profil, 80% Tenkeyless postavitev in seveda RGB. Brez tega pač ne gre. Realno, kar dosti “posebnosti”, še posebej z ozirom na dostopno ceno.

Na voljo imamo brezžične opcije Bluetooth 5.0, 2.4 GHz povezavo preko USB dongla in seveda klasično ožičeno povezavo za takrat, ko se izprazni 1900 mAh baterija. Žična povezava je idealna tudi za vse skeptike, ki ne zaupajo wireless tehnologijam, da dovolj hitro ali zanesljivo pretvorijo klike na mehanske tipke v premike v igrah.

Kar se slednjih tiče ima K539 taktilna mehanična stikala z nizkim profilom Outemu brown, ki bi jih najlažje opisali kot klikabilne hibride med mehanskimi in laptop stikali.

 

 

Povezava do GameGanga:  https://gamegang.si/2022/06/15/dejansko-zanimiva-mehanicna-tipkovnica-redragon-k539-anubis-na-preizkusu/

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Brezžična povezava
da
Hitre tipke
da
Multimedijske tipke
da
Namen uporabe
za domačo uporabo
Nano usb
ne
Numerična tipkovnica
ne
Velikost tipkovnice
manjša
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Thu, 28 Mar 2024 22:47:58 GMT