Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeEarbuds TWS Haylou Lady Bag, ANC (modra)

Earbuds TWS Haylou Lady Bag, ANC (modra)

ID: 20636371
69,86 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 2 ponudbi od 83.30 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Earbuds TWS Haylou Lady Bag, ANC (modra)

 

Slušalke Haylou TWS Lady Bag, ANC (modre)

Izkusite, kako dobro lahko zvenijo vaše najljubše melodije. Slušalke Haylou Lady Bag bodo poskrbele za odlično kakovost zvoka, medtem ko vam tehnologija aktivnega odpravljanja šumov ANC omogoča, da se popolnoma osredotočite na zvoke svoje glasbe. Omogočajo tudi prosto telefoniranje zahvaljujoč vgrajenim mikrofonom. Za stabilno in zanesljivo povezavo je zaslužna tehnologija Bluetooth 5.2, maksimalno delovanje pa imajo do 20 ur (s polnilno torbico). Ergonomska oblika slušalk zagotavlja sanjsko udobje, njihovo upravljanje pa bodo olajšali vgrajeni paneli na dotik. Eleganten in unikaten dizajn etuija, ki spominja na majhno torbico, bo navdušil mnoge uporabnike.

Sanjska kakovost zvoka

Zdaj se lahko v svoji sobi počutite kot na glasbenem festivalu. Visokokakovostni dinamični gonilniki s posebnim uglaševanjem in optimizacijo glasu pomagajo Haylou Lady Bag doseči spektakularno kakovost zvoka. Poleg tega napredna tehnologija ANC odlično duši vse zunanje zvoke do 35 dB, tako da se lahko popolnoma potopite v svet glasbe.

Telefonirajte prosto

Pogovarjajte se po telefonu, ne glede na to, kje ste. Slušalke imajo natančen mikrofon, ki zanesljivo posname vaš glas, hkrati pa filtrira večino nepotrebnega hrupa v ozadju, tako da ste lahko prepričani, da bodo vaši sogovorniki slišali vse, kar jim imate povedati.

Do 20 ur delovanja

Poslušajte svoje najljubše pesmi brez omejitev. Slušalke lahko z enim polnjenjem neprekinjeno predvajajo glasbo do 5 ur. Ta čas lahko tudi podaljšate na kar 20 ur s polnilno torbico, ki jo boste našli. To je dovolj dolgo za ogled 3500 kratkih videoposnetkov na Tik Toku ali poslušanje 300 pesmi.

Zanesljiv prenos signala

Pozabite na motnje, zaostajanje ali druge težave s povezavo! Slušalke Haylou uporabljajo najsodobnejšo povezavo Bluetooth 5.2, ki zagotavlja hitro in stabilno povezavo z izbrano napravo. Njihovo delovanje je izredno enostavno in vam ne bo povzročalo težav – le vzemite jih iz etuija in slušalke se bodo samodejno povezale z zadnjo seznanjeno napravo.

Hiter dostop do najpomembnejših funkcij

Priročno upravljajte svoje slušalke, ne da bi morali izvleči pametni telefon! Ženska torba Haylou ima intuitivne plošče na dotik za enostavno upravljanje. To vam omogoča hitro sprejemanje/prekinitev klicev, upravljanje predvajalnika glasbe ali preklapljanje med razpoložljivimi načini. Poleg tega se nadzor izvaja s stiskanjem slušalke, da se prepreči nenameren dotik. Poleg tega bodo slušalke inteligentno zaznale, če jih imate v ušesih – le snemite jih in glasba se bo samodejno ustavila. Nadzor je lažji, kot si mislite!

Ustvarjeno za vaše udobje

S torbico Haylou Lady Bag lahko poslušate glasbo do nekaj ur, ne da bi vas skrbeli utrujenost ali nelagodje. Zaradi lahke in kompaktne zasnove so slušalke med uporabo skoraj neopazne. Slušalke se popolnoma prilegajo obliki vaših ušes, zato ne bodo izpadle. Še več, imajo oznako IP54, tako da jih lahko poljubno uporabljate med vsakodnevnimi aktivnostmi – ne ustrašijo se znoja ali dežja.

Edinstven dizajn

Etui za slušalke odlikuje izviren in eleganten dizajn, ki spominja na majhno torbico. Kot rezultat, bo odličen dodatek k vašemu vsakodnevnemu stajlingu in vam bo omogočil, da boste izstopali v množici.

Vključeno

  • slušalke
  • etui za polnjenje
  • polnilni kabel
  • zamenljivi pokrovčki (XS / S / M / L)
  • navodila za uporabo
Proizvajalec Haylou
Ime Ženska torbica
barva Modra
Bluetooth različica 5.2
Podprti protokoli A2DO / AVRCP / HFP / HSP
Avdio kodeki SBC/AAC
Razpon do 10 m
Čas polnjenja 1,5 ure
Čas delovanja Približno 5 ur
do 20 ur (z kovčkom)
Tip baterije Litij-polimer
Kapaciteta baterije slušalke 34 mAh
Kapaciteta baterije ohišja 300 mAh
Vodoodpornost IP54
Utež 4,85 g (ena slušalka)
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
modra
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 28 Mar 2024 08:56:49 GMT