Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborSHARKOON 1337 V2 XXL črna mat podloga za miško

SHARKOON 1337 V2 XXL črna mat podloga za miško

ID: 699783
20,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 3 ponudbe od 27.96 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SHARKOON 1337 V2 XXL črna mat podloga za miško

 

S 1337 V2 smo našo najbolj priljubljeno podlogo za miško še izboljšali. Tekstilno površino smo opremili z vodoodpornim premazom, poleg tega pa so vsi robovi natančno lasersko rezani. Tako kot vse igralne podloge za miško v seriji 1337 ima tudi V2 popolnoma nedrsečo gumijasto spodnjo stran in tekstilno površino za optimalne drsne lastnosti, za vse vrste senzorjev.

Igralna podloga za miško 1337 V2 je na voljo v velikostih M, L, XL in XXL. Velikost M ima dolžino 280 milimetrov in širino 195 milimetrov, še posebej primerna za uporabo z mobilnimi napravami, kot so prenosni računalniki in tablični računalniki. Velikost L z dolžino 355 milimetrov in širino 255 milimetrov se bo prilegala celo na manjše mize. XL, s svojo dolžino 444 milimetrov in širino 355 milimetrov, bo ponudila dovolj prostora za manevre, ki jih je treba izvesti v pri igranju igric. Vsakdo, ki želi skoraj vso svojo igralno mizo pokriti z odlično drsno površino, se lahko odloči za različico XXL, z 900 milimetrov dolžine in 400 milimetrov širine. Pri 1,4 milimetra za različici M in L ter 2,4 milimetra za XL in XXL, so podloge za miško priročno tanke in nizko profilne ter robustne.

1337 V2 se drži preverjene in zanesljive tekstilne površine, ki ni le robustna in trpežna, temveč ponuja tudi minimalen upor in zanemarljivo odpornost proti zagonu. Podloga za miško tako zagotavlja izjemno drsenje, ne glede na vrsto senzorja miške. Spodnja stran je izdelana iz stabilne gume, ki preprečuje nenamerno drsenje miške med igranjem ali med delom.

Poleg svojih optimalnih drsnih lastnosti ima tekstilna površina vodoodporen premaz, ki preprečuje poškodbe, ki jih povzročijo pijače, razlite med napornim igranjem iger ali druge manjše nesreče s tekočinami. Poleg tega lahko iz 1337 V2 preprosto odstranite prah in umazanijo pod tekočo vodo.

Robovi 1337 V2 so lasersko izrezani, z absolutno natančnostjo. Tako se učinkovito izognete obrabi okoli podloge za miško in ohranite njen čeden videz tudi po daljši uporabi.

Zahvaljujoč prilagodljivim materialom je mogoče 1337 V2 preprosto zviti, kadar koli je to potrebno. Podlogo za miško lahko tako priročno shranite in jo odnesete.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Vrsta podlog za miške
brez počivalnika
Računalniški dodatki
podloga za miško
Dodatki na podlogi za miško
ne
Barva
črna
Naslon za zapestje
ne
Cached: Thu, 25 Apr 2024 11:12:50 GMT