VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeŠolske potrebščineŠolske torbeSUPERLIGHT Petit 2 face Urban Jump 26231 - šolska torba

SUPERLIGHT Petit 2 face Urban Jump 26231 - šolska torba

ID: 20547151
59,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Na voljo še 1 ponudba od 68.36 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nahrbtnik SUPERLIGHT Petit 2 face 2 face je zasnovan posebej za otroke, ki obiskujejo prve razrede osnovne šole oziroma razrede prve triade. Motiv Urban Jump 26231 | 2 leti garancije | Celovita ponudba | Odlične cene

 

SUPERLIGHT Petit 2 face Urban Jump 26231

2 leti garancije

Superlight je odlična izbira za prvošolca, saj ima težo pod 900g. Ob nakupu dobite 2 letno garancijo. Nahrbtnik je zasnovan posebej za otroke, ki obiskujejo prve razrede osnovne šole oziroma razrede prve triade. Naramnice so bogato obložene, "S" oblike za boljše prilaganje in seveda po dolžini nastavljive. Tako lahko položaj nahrbtnika nastavite na optimalno višino ne glede na velikost otroka.

Ergonomsko trdo hrbtišče je izdatno oblazinjeno s Premium materiali in izdelano tako, da zrak kar najbolje kroži in preprečuje potenje. Oboje skupaj pomeni, da je nahrbtnik izredno udoben za nošenje.

Mnogi starši ob nakupu torbe poleti ne razmišljajo o zimi, a Target je. Ko so dnevi krajši je vsekakor pomembna vidljivost otroka v mraku. Zato ima šolska torba Superlight vgrajene refleksivne odsevnike z vseh strani. Otrok je zato bolje viden ne glede na to kako je obrnjen glede na avto.

Poleg trdega hrbtišča ima nahrbtnik zelo trdo in trpežno tudi dno, ki je tudi dvignjeno, da torba ne prihaja v stik z umazanijo ali vodo na tleh. V notranjosti boste našli še dodatne predelke – organizatorje za lično in urejeno šolsko torbo.

Torbi lahko z enostavno odstranitvijo prve stranice spremenite izgled in s tem jo znova naredite popularno. Za udobno prenašanje šolske torbe pa je zgornji ročaj izdatno podložen.

 


Izdelano v EU

 

Tehnične podrobnosti
Barva
več barv
Vrsta torbe/nahrbtnika
šolska torba
Cached: Sat, 27 Apr 2024 14:53:36 GMT