Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–pet.: 9.00–17.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–17.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Top izdelki
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Izdelki Računalništvo & Tablice Računalniška oprema Omrežna oprema TP-LINK ARCHER AX50 AX3000 DUAL BAND GIGABIT Wi-Fi 6 usmerjevalnik

TP-LINK ARCHER AX50 AX3000 DUAL BAND GIGABIT Wi-Fi 6 usmerjevalnik

ID: 690540
690540 TP-LINK MP > Omrežna oprema
79,32 € action
79,32 €
Na voljo v 1-3 dneh
Možnost vračila v 14 dneh
Brezskrben nakup

Za spletne nakupe imate v skladu s Pogoji poslovanja v roku 14 dni od nakupa možnost vračila izdelka.

Na spodnjih povezavah najdete:

Nazaj na nakupovanje
Želite ponudbo za podjetje?
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 12.06. naprej
Standardna dostava
predvidoma od ponedeljka, 12.06. naprej

Storitev vključuje dostavo:

 • izdelka do vhoda v stavbo
 • po urniku dostavnega partnerja (Pošta Slovenije)

Po prejetem plačilu bomo izdelek odpremili in predali Pošti Slovenije, ki vas bo obvestila o natančnem čas/terminu dostave. Izdelki, ki niso na zalogi v naših poslovalnicah, bodo odpremljeni, ko jih prejmemo na zalogo. 

Vsi načini dostave in stroški

 

Vračilo izdelka drugega prodajalca:

 • Neodprt in neuporabljen izdelek lahko vrneš v roku 14 dni od nakupa. Za vračilo se dogovoriš s prodajalcem.
 • Če je z naročenim izdelkom karkoli narobe, kontaktiraj prodajalca, ki ti je izdelek poslal, le-ta pa bo sprožil servisni postopek.
Nazaj na nakupovanje
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Kaj je eTržnica?

Spletna tržnica je del Big Bang spletne trgovine. Združuje vse naše partnerje na enem mestu. Kaj to pomeni zate? Da imaš odslej še večjo izbiro, brskaš lahko med še več različnimi izdelki, na enem mestu pa najdeš vse naše najboljše ponudbe! 

 

Kaj moram vedeti?

 • V eTržnici so zbrane ponudbe različnih prodajalcev, eden izmed njih je Big Bang.
 • Paket odpošlje prodajalec, ki prejme tvoje naročilo. Isti prodajalec tudi izda račun.
 • Eno naročilo lahko vsebuje izdelke različnih prodajalcev, zato lahko naročilo prejmeš v več različnih pošiljkah.

V kolikor prodajalec izdelka ni Big Bang:

 • Osebni prevzem izdelkov ni mogoč.
 • Nakup izdelka je mogoč samo na spletu, v fizičnih trgovinah Big Bang pa ne.

 

Nakup za izdelke drugih prodajalcev je mogoč izključno preko spletne strani, osebni prevzem ni mogoč. Nakup takih izdelkov v fizičnih trgovinah ni možen. Več informacij je na voljo tukaj

Nazaj na nakupovanje
Prodajalec: E-misija d.o.o. (E-misija d.o.o.)
Na voljo še 3 ponudbe od 94.99 €
94,99 €
Big Bang, d.o.o. (Big Bang)
Izbrano Izberi
Na voljo še 3 ponudbe
79,32 €
E-misija d.o.o. (E-misija d.o.o.)
Izbrano Izberi
94,99 €
Big Bang, d.o.o. (Big Bang)
Izbrano Izberi
116,00 €
Abbruzzami SRL (DaxedStore)
Izbrano Izberi
143,62 €
ZOOMICI (zoomici)
Izbrano Izberi
Potrdi izbiro
Več o prikazovanju ponudb
Dodatne informacije glede prikazovanja ponudb

Kadar ima izdelek več ponudb različnih trgovcev (prodajalcev), se ponudbe razvrščajo na podlagi algoritma, ki upošteva (po tem vrstnem redu):

 • Stanje izdelka (nov, obnovljen, odprt, …),
 • Ceno izdelka in dobavni čas (pri čemer se upošteva, da je določena ponudba boljša, v kolikor ima boljšo ceno in dostavni čas za kupca)
 • In oceno trgovca.

V kolikor se ponudb ne da razvrstiti na podlagi prejšnjih kriterijev, so razvrščene po abecednem vrstnem redu.

Nazaj na nakupovanje
Opis izdelka
TP-LINK Archer AX50 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 brezžični usmerjevalnik

 

TP-LINK Archer AX50 A3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 brezžični usmerjevalnik ponuja hitrost do 2402 Mbps na 5 GHz in 574 Mbps v 2,4 GHz pasu ter zagotavlja bolj tekoče pretakanje in hitrejše prenose.   Poveže lahko več naprav hkrati z tehnologijo OFMA, ki z povečano zmogljivostjo omogoči hkrati prenos na več naprav hkrati. Z nizko latenco do 75% in razširjenostjo pokritosti Wi-Fi omrežja (z štiri visokozmogljivimi zunajimi antenami) boste uživali v bolj odzivnem igranju in video klepetih brez nepotrebnega prekinjanja povezave. S pomočjo TP-Link HomeCare boste izboljšali varnost in s tem ustvarili bolj varno in prilagojeno omrežje Wi-Fi.
Usmerjevalnik je združljiv z Alexa (virtualnim asistentom), katerega boste lahko upravljali z glasovnimi ukazi.

Novi val domače povezljivosti z AX3000 Gigabit Wi-Fi 6Wi-Fi 6 (802.11ax), bi se lahko pri razvoju Wi-Fi-ja izkazal za najpomembnejši napredek, saj bi s tem dosegel porast hitrosti in skupne zmogljivosti.
Sprejem Wi-Fi-ja 6 se vedno bolj povezuje z vedno več strankami AX-a. Pravi čas je, da svoj usmerjevalnik nadgradite na najnovejšo generacijo Wi-Fi-ja!

Hitra Gig + hitrost
Ni razloga, da bi odložili nakup usmerjevalnika Wi-Fi 6, ko lahko že v celoti izkoristite hitrost, ki jo prinese. Archer AX50 s pasovno širino 160 MHz in 1024-QAM zagotavlja resnične gigabitne hitrosti do 3 Gbps. Uživajte v hitrejšem pretakanju v živo in igranju kot še nikoli doslej. Poganja ga Intel Home Wi-Fi WAV654 čipset za popoln usmerjevalnik Wi-Fi 6 AX3000, ki se popolnoma združi z novimi osebnimi računalniki in prenosnimi računalniki Intel Wi-Fi 6 Gig +, kar omogoča, da se številne naloge, ki intenzivno uporabljajo pasovno širino, nemoteno izvajajo istočasno. (*1)

 */*

Zanesljive povezave do 256 naprav
Archer AX50 dokazuje večjo zmogljivostjo Wi-Fi-ja za povezovanje večih naprav hkrati. Napredne tehnologije, (kot je OFDMA), so podvojile zmogljivost povezave v primerjavi z standardnimi 802.11ac. **


Manjša latenca, boljša izkušnja
Wi-Fi 6 s hitrim napredkom brezžične povezave prinaša stabilne in odzivne povezave Wi-Fi v hiperpovezane domove. Uživajte v bolj odzivnih igrah in video konferencah, tudi če je več naprav povezanih  hkrati  in prenašajo podatke. *


HomeCare bolj varen in več zaupanja vreden Wi-Fi
Z TP-Link HomeCare boste ustvarili bolj varno in več vredno zaupanja omrežje, tudi če imate zaščitene vaše občutljive podatke ali omejen dostop otrok in gostov, vam HomeCare nudi orodja, ki jih potrebujete za popolno upravljanje omrežja.


Razširjena pokritost po vašem domu
Archer AX50 ima štiri visokozmogljive zunanje antene in tehnologijo Beamforming, ki se združujeta in tako razširjata močan in zanesljiv Wi-Fi v vašem domu. Poleg visokih štirih visokozmogljivih zunanjih anten in tehnologijo Beamforming ima AX50 Wi-Fi 6 vrhunsko tehnologijo, kot je BSS Color, ki zagotavlja gladke in stabilne povezave z odpravljanje motenj signala sosedov. (*2)
  

Zmanjšajte porabo energije naprav
Najnovejša tehnologija AX - ciljni čas bujenja - (Target Wake Time) pomaga vašim napravam komunicirati več, medtem, ko porabijo bistveno manj energije. Mobilne in IoT naprave, ki podpirajo TWT (Target Wake Time), določajo med seboj kdaj in kako pogosto se bodo zbudili za pošiljanje in prejemanje podatkov s čimer se podaljša čas spanja in življenjska doba baterije.****Enostavno upravljanje s Tether-jem
Nastavite usmerjevalnik v nekaj minutah preko spletnega vmesnika ali zmogljive aplikacije Tether, ki vam omogoča tudi upravljanje omrežnih nastavitev s katere koli Android ali iOS naprave.

(*1) Najvišje hitrosti brezžičnega signala so fizične stopnje, ki izhajajo iz specifikacij IEEE Standard 802.11. Domet, pokritost in največje število priključenih naprav temeljijo na rezultatih preskusov v normalnih pogojih uporabe. Dejanska brezžična prepustnost podatkov, brezžično pokritje in število povezanih naprav niso zajamčeni in bodo odvisni od 1) okoljskih dejavnikov, vključno z gradbenim materialom, fizičnimi predmeti in ovirami, 2) omrežnimi pogoji, vključno z lokalnimi motnjami, glasnostjo in gostota prometa, lokacija izdelka, zapletenost omrežja in režijska omrežja ter 3) omejitve odjemalca, vključno z ocenjeno zmogljivostjo, lokacijo, kakovostjo povezave in stanje odjemalca.
*/* HT160 zahteva odjemalske naprave, ki podpirajo pasovno širino 160 MHz na Wi-Fi.
*?Do 75% nižja latenca? temelji na podatkih Intel simulacije 802.11ax z in brez OFDMA z uporabo 9 odjemalcev. Povprečna latenca brez OFDM je 36 ms, povprečna latenca OFDMA pa se zmanjša na 7,6 ms. Izboljšanje zamude zahteva, da AP in vse stranke podpirajo OFDMA.
**Ta predlog spremembe določa standardizirane spremembe fizične plasti IEEE 802.11 (PHY) in IEEE 802.11 srednjega nadzornega dostopa (MAC), ki omogočajo vsaj en način delovanja, ki lahko podpira vsaj štirikratno izboljš anje povprečnega pretoka na postajo (merjeno na dostopni točki MAC za podatkovne storitve) v scenariju gostosti razmejitve ob ohranjanju ali izboljšanju učinkovitosti porabe energije na postaji.
***Intel in logotip podjetja Intel sta blagovni znamki družbe Intel Corporation ali njenih podružnic v ZDA in / ali drugih državah.
****Prihranjevanje porabe baterije odjemalcev zahteva, da stranke podpirajo tudi standard Wi-Fi 802.11ax. Dejansko zmanjšanje energije se lahko razlikuje zaradi razmer v omrežju, omejitev odjemalca in okoljskih dejavnikov.
*****Ta usmerjevalnik morda ne podpira vseh obveznih funkcij, ki so bile potrjene v osnutku 3.0 specifikacije IEEE802.11ax. Morda bodo potrebne dodatne nadgradnje programske opreme glede razpoložljivosti funkcij.
******TP-Link HomeCare ™ je na voljo brezplačno prvih nekaj mesecev po naročnini. Za več informacij obiščite www.tp-link.com/homecare.

Nazaj na nakupovanje
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Namen uporabe - router
usmerjavalnik
Standard žične komunk.
LAN 10/100/1000
Wi-Fi standard
802.11ax
Hitrost brezžične komunikacije
2400
Tip komunikacije
žični in brezžični
Število priključkov žične komu
4
Standard žične komunikacije
LAN 10/100/1000
Wi-fi standard
802.11ax
Nazaj na nakupovanje
Mnenja drugih
Izdelek še nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Tvoja e-pošta ne bo objavljena in se uporablja samo za odgovor na tvoj komentar.
Nazaj na nakupovanje
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost