Išči

Prodajni hiti

Aktualna ponudba

Pomivalni stroj je prava izbira

Z napredno tehnologijo in zmogljivostjo, boste prihranili dragoceni čas in energijo ter dobili brezhibno čisto posodo vsakič. Pomivalni stroji so zasnovani za izjemno učinkovitost in odlične rezultate pomivanja. Ne glede na umazanijo ali trdovratne madeže, boste vedno dosegli sijočo in čisto posodo.

Nakupuj po cenovnem rangu

Inovativne funkcije
Inovativne funkcije

 

Z izbiro pomivalnega stroja boste prihranili na vodi in energiji, saj so stroji opremljeni z inovativnimi funkcijami, ki optimizirajo porabo in zagotavljajo okolju prijazno pomivanje.

Poleg izjemne zmogljivosti in energetske učinkovitosti, pomivalni stroji ponujajo tudi inteligentne funkcije, kot je tiho delovanje, prilagodljive programe in enostavno upravljanje, ki vam olajšajo vsakdanje življenje.

Funkcije, kot je samodejni senzor za umazanijo, omogočajo pametno prilagajanje poteka pomivanja glede na stopnjo umazanosti, kar pripomore k optimalnemu izkoristku vode in energije. Opremljeni so tudi z varnostnimi funkcijami, kot je poplavna zaščita, ki preprečuje morebitno puščanje vode.

Izberi tip pomivalnega stroja

Prednosti uporabe
Prednosti uporabe

 

S funkcijo hitrega pomivanja lahko v samo nekaj minutah očistite manjšo količino posode, kar je idealno za hitre obroke ali občasno pomivanje, pri čemer prihranite čas in energijo.

Svetlobni prikazovalnik napredka pomivanja in funkcija odloženega vklopa omogočata, da se prilagodite svojemu urniku in postavite pomivanje posode v najbolj primeren časovni okvir, kar vam zagotavlja maksimalno prilagodljivost in udobje.

TOP ponudba

Morda bi te zanimalo

Cached: Wed, 21 Feb 2024 23:44:52 GMT