Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOmarice za TV in AVvidaXL TV omarica iz trdnega palisandra 140x30x40 cm

vidaXL TV omarica iz trdnega palisandra 140x30x40 cm

ID: 20622405
240,75 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 2 ponudbi od 252.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naša stilska in funkcionalna TV omarica bo občudovanja vreden dodatek za vaš dom. Razlike v vzorcih in barvah dajejo temu kosu pohištva edinstven karakter..

 

Naša stilska in funkcionalna TV omarica bo prava zvezda vašega doma.

 

Ta omarica je izdelana iz trdnega palisandra, lahko se uporablja tudi kot nizka omarica ali stranska omarica. Palisander je tropski trdi les, ki je znan po svojih bogatih vzorcih, poznamo pa ga tudi pod imenom rožni les. Vsak korak v procesu izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to ali gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Ročna izdelava in čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od naslednjega. Zahvaljujoč enemu velikemu prostoru z vrati in dvema predaloma, boste brez težav shranili vaše digitalne multimedijske naprave, igralne konzole, nosilce podatkov in druge stvari. Sestava je preprosta.

 

Pomembna opomba: Vzorci lesa in barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša TV omarica edinstvena; dostava je naključna.

  • Material: Trden palisander
  • Dimenzije: 140 x 30 x 40 cm (D x Š x V)
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • En velik prostor z vrati in dve polici
  • Enostavna montaža
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
140
Višina [cm]
40
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:12:43 GMT