VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Polje - torbica - Črna barva - v2

ID: 20613373
102,15 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 12.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Electronics_MT
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Polje - torbica - Črna barva - v2

 

Field Pouch je naš edini organizator, ki je dejansko 2 v 1: minimalistična torbica s prenosom preko ramena in kompresibilni organizator v torbi. Z odpiranjem z zavihkom omogoča enostaven dostop, obsežno razširitev (svoj volumen podvoji) in hitro stiskanje, da odpravi neuporabljen prostor. V notranjosti boste našli premišljeno postavitev raztegljivih žepov in žepov z zadrgo, da bodo kabli, kartice, baterije, ključi - celo majhne leče ali fotoaparati - organizirani in ne bodo ropotali. 

Priložen lahki nastavljiv trak omogoča nošenje preko ramena ali prek telesa, integrirane zanke za pas pa omogočajo nošenje okoli pasu. Za lažjo foto opremo pritrdite pritrdilno sponko Capture (se prodaja ločeno) in pustite fotoaparat zunaj torbice - vaša oprema bo pripravljena in imeli boste več prostora za dodatke. Vsi materiali so reciklirani in imajo certifikat Bluesign, vključno s mehko notranjo oblogo iz filca in zunanjim materialom iz dvojno prevlečenega 400D vodoodpornega najlona.

V drugi generaciji ima Field Pouch V2 veliko izboljšav, kot so priložen trak, izboljšana postavitev žepov in dvojne točke za pritrditev Capture. Posodobljen kroj vključuje funkcionalnost v enem samega šiva za čisti minimalističen izgled.

Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:28:57 GMT