Išči

YEELIGHT pametno zatemnilno stikalo

ID: 688533
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Predstavljamo najnovejše Yeelightovo pametno brezžično zatemnilo stikalo. Za razliko od običajnih stenskih stikal pri katerih po izklopu luči ne morete več pametno upravljati z njimi, vam sedaj Yeelight ponuja hitro povezavo pri tem pa poskrbi, da je upravljanje z njimi vedno vam na razpolago ne glede na to, ali so luči izključene ali ne.

 

Yeelight Smart Dimmer tako s pomočjo tehnologije Bluetooth omogoča, da pametne naprave ostanejo povezane ter jih je moč nadzorovati in upravljati s pomočjo glasovnega asistenta, daljinskega upravljalnika, pametne zapestnice ali pametne aplikacije, ne da bi jih bilo potrebno pri tem vklopiti.

Zahvaljujoč klasični beli barvi ter preprostim in gladkim linijam se bo novo pametno stikalo z lahkoto ujelo z vsakim notranjim interierjem. Prefinjena struktura kakovostnih materialov bo ustvarila vrhunsko uporabniško izkušnjo, pri tem pa vam omogočila tudi enostavno pritrditev kot odstranitev s stene saj se ne potrebuje vrtanja ali napeljave žic. Njeno delovanje je omogočeno s pomočjo baterije pri čemer se življenjska doba z njeno nizko porabo energije ocenjuje na 2 leti delovanja ob predpostavki, da je pogostost uporabe 50-krat na dan (40 pritiskov in 10 obratov).

Stikalo ponuja integrirane funkcije za osvetlitev vašega doma. Tako vam bo s preprostim pritiskom omogočalo vklop/izklop, z vrtenjem boste lahko prilagodili svetlost, s pritiskom in vrtenjem vam bo na izbiro barvna temperatura, z dvakratnim pritiskom boste lahko izbirali med dnevnim in nočnim načinom v kolikor pa boste stikalo pritisnili in zadržali boste lahko spremenili tudi barvo.

Za konec naj omenimo, da stikalo zajema tudi gumb za seznanjanje z vašimi pametnimi lučmi, pri tem se potrebuje le 3-sekundnim pritisk nanj, pametni LED indikator pa vas bo obveščal o sami uspešnosti pri tem.

Proizvajalec navaja združljivost zatemnilnega stilkala z Yeelight pametnimi LED stropnimi svetilkami, Yeelight (450/480/650mm) LED lučmi, Yeelight HAOSHI stropno svetilko, Yeelight LED pametnim lestencem ter Yeelight pametnim motorjem za zavese. Ker se podpora nenehno posodablja, proizvajalec dopušča možnost povezave tudi z ostalimi pametnimi napravami Yeelight v prihodnosti.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Način povezave
brezžični
Hitrost brezžične komunikacije
Bluetooth
Aktivacija
aplikacija
Cached: Thu, 28 Mar 2024 20:47:38 GMT