VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
286,99 €

ali od 14,03 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Svet objektivov NIKKOR. Široka paleta možnosti. Z objektivi z bajonetom F zlahka razširite repertoar Nikonovega fotoaparata serije Z.

Ko fotografirate ali snemate videoposnetke z Nikonovim fotoaparatom serije Z, lahko z adapterjem bajoneta FTZ v celoti izkoristite objektive z bajonetom F. Kakovost slike ostane nespremenjena. Pri objektivih NIKKOR brez funkcije zmanjšanja tresljajev (VR) pa lahko računate z izboljšano ostrino.

 

Fotografiranje s samodejno osvetlitvijo je omogočeno za več sto objektivov z bajonetom F. Pri objektivih z bajonetom F in vgrajenim motorčkom za samodejno ostrenje se ohrani zmožnost popolnega samodejnega ostrenja.

Vaš Nikonov fotoaparat serije Z ne le uporablja funkcijo VR objektiva z bajonetom F, temveč jo še izboljša. Če uporabljate objektiv z bajonetom F in funkcijo VR, zaznavanje nagibanja po vertikalni in prečni osi v objektivu dopolnjuje zaznavanje nagibanja po vzdolžni osi, ki je vdelano v fotoaparat. Ko fotografirate z objektivom z bajonetom F brez funkcije VR, pa fotoaparat sam popravlja nagibanje po vertikalni, prečni in vzdolžni osi.

Zasnova z zaščito proti prahu in kapljanju vode ima gumijasta tesnila za povezave objektiva in fotoaparata ter za gumbe in ročice. S trpežnim, a lahkim ohišjem iz magnezijeve zlitine ste pripravljeni na vse. Velik navoj za stativ pa zagotavlja popolno ravnotežje, kadar s svojim Nikonovim fotoaparatom serije Z uporabljate objektive z bajonetom F.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta foto dodatka
ostalo
Cached: Fri, 29 Mar 2024 01:31:00 GMT