Išči

ADLER AD 4404 espresso kavni aparat

ID: 633638
90,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Aparat za espresso ADLER je bil zasnovan za zahtevne ljubitelje kave, ki jim dan polepša slasten vonj kave. Visoka učinkovitost naprave (ocenjena je na 850 W, ima visoko zmogljiv tlačni pomp 15 barov, v nekaj sekundah proizvaja paro) bo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnike, ki ne želijo dolgo čakati na svojo najljubšo pijačo. Zahvaljujoč vgrajeni napravi za penjenje mleka lahko enostavno pripravite kapučino. Zdaj se lahko preprosto usedete, sprostite in uživate v čudoviti skodelici svoje najljubše kave.

 

Za vse kavoljube!

Si predstavljate dan brez aromatične skodelice kave? Potrebujete kofein za učinkovito delovanje čez dan? Nimate časa za pripravo kave zjutraj? Imamo pravi izdelek za prave ljubitelje kave! Espresso aparat ADLER AD 4404 je profesionalna naprava za vse ljubitelje espressa, kapučina ali občutljivega latteja. Poleg tega, da je enostaven za uporabo in ne zahteva posebnega znanja o pripravi kave, je videti čudovito tudi na kuhinjskem pultu.

 

Kakovostna končna obdelava!

Aparat za kavo je opremljen z visoko zmogljivo tlačno črpalko 15 barov. Če prištejemo še moč 850 W ter proizvodnjo vrele vode in pare, ki traja le nekaj sekund, lahko mirno rečemo, da gre za visoko zmogljivo napravo, ki bo zadovoljila vse. Elegantno ohišje ima odstranljiv rezervoar za vodo s prostornino 1,6 litra, tako da lahko pripravite nekaj skodelic aromatične kave brez potrebe po stalnem dolivanju vode. Največja prostornina kotla je 150 ml. Na zunanji plošči so gumbi s kontrolnimi lučmi, ki omogočajo hiter vklop stroja, sprožitev kuhanja ali pare. Odstranljivi pladenj za kapljanje olajša čiščenje naprave. Z grelcem za skodelico boste še dlje uživali v vroči kavi. S sodobnim dizajnom in drznimi barvami bo aparat za kavo dobro izgledal v domači kuhinji, zunanji kuhinji ali celo v pisarni.

 

Nekaj ​​dobrega za vse!

Ali imate radi aromatični latte ali nežen in poln penasti kapučino, drugi člani družine pa dan raje začnejo z močnim espressom? Nimate dovolj časa za pripravo vsake od teh kavic zjutraj? Ni vam več treba skrbeti za večstopenjsko pripravo najljubše pijače! V nekaj preprostih korakih boste pripravili skodelico aromatične črne kave, ki bo osnova za druge različice te pijače. Vse zahvaljujoč šobi za penjenje mleka! Gumb za regulacijo pare vam bo omogočil penjenje in segrevanje mleka, ki ga morate dodati espressu. To bo še posebej koristno v pisarni, kjer bodo lahko vaše stranke med težkimi poslovnimi pogajanji uživale v okusni kavi. Čez nekaj trenutkov boste pripravili kavo, podobno tisti iz profesionalne kavarne! V kompletu boste našli tudi žlico za merjenje količine kave. Z drugimi besedami, razen skodelice in same kave ne potrebujete nič več!

 

Lastnosti:

 • Visokotlačna tlačna črpalka 15 bar
 • Sposobnost priprave espresso ali kapučina.
 • Vrela voda in parna snov v nekaj sekundah.
 • Odstranljiv rezervoar za vodo 1.6L.
 • Kapaciteta kotla Maximul: 150 ml.
 • Gumb z indikatorskimi svetilkami: napajalnik, pivovarstvo in paro.
 • Odstranljiv pladenj za kapljanje.
 • Steam Control.
 • Aluminijski kotel.
 • Moderna zasnova.
 • Največja moč 850W

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
zlata
Moč [W]
850
Pritisk črpalke [bar]
15
Prostornina posode [l]
1.6
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Wed, 29 May 2024 08:45:17 GMT