VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ADLER PRO Super tih klasični sesalnik

ID: 700657
102,66 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čiščenje naše hiše je pomembna točka na seznamu naših gospodinjskih obveznosti. Zato pogosto iščemo opremo, ki bo pospešila in olajšala vsakodnevno čiščenje. Zato se splača zanimati za sesalnik ADLER AD 7041, ki nam bo pomagal obvladovati red v našem stanovanju ali hiši. To je profesionalna naprava z razredom visoke učinkovitosti, ki nam bo omogočila sesanje vsakega prostora in zagotavljanje čistoče različnih vrst tal. Super tiho Energijski razred A Sesanje trdih tal razreda A Razred čiščenja preprog A Razred ponovne emisije prahu A Glasnost: 74 dB Domet 7m Hepa filter Univerzalna čistilna krtača 2 v 1 Cervice šoba Carper krtača Indikator polne vrečke Kovinska teleskopska cev Atomatska navijalka kablov Možnost parkiranja Moč: 700W Največja moč: 2300W Sesalnik in tiho čiščenje. Sesalnik je običajno povezan z napravo, ki med delom povzroča veliko hrupa. Naš model pa ima nizko raven jakosti zvoka do 74 decibelov, tako da lahko sesamo kadarkoli v dnevu, ne da bi motili sosede. Hkrati energijski razred A in največja moč naprave do 2300 W omogočata, da se sesalnik hitro spopade s še večjo umazanijo. Dolga cev in teleskopska cev omogočata čiščenje tal znotraj 7,5 metra. Gumbi, nameščeni na lahko dostopnem mestu, eden za odpiranje posode za prah in drugi za odstranitev filtra, omogočata hitro zamenjavo rabljenih elementov. Gumb za navijanje kab…

 

Čiščenje naše hiše je pomembna točka na seznamu naših gospodinjskih obveznosti. Zato pogosto iščemo opremo, ki bo pospešila in olajšala vsakodnevno čiščenje. 
Zato se splača zanimati za sesalnik ADLER AD 7041, ki nam bo pomagal obvladovati red v našem stanovanju ali hiši.
To je profesionalna naprava z razredom visoke učinkovitosti, ki nam bo omogočila sesanje vsakega prostora in zagotavljanje čistoče različnih vrst tal.

Super tiho
Energijski razred A
Sesanje trdih tal razreda A
Razred čiščenja preprog A
Razred ponovne emisije prahu A
Glasnost: 74 dB
Domet 7m
Hepa filter
Univerzalna čistilna krtača 2 v 1
Cervice šoba
Carper krtača
Indikator polne vrečke
Kovinska teleskopska cev
Atomatska navijalka kablov
Možnost parkiranja
Moč: 700W
Največja moč: 2300W

Sesalnik in tiho čiščenje.
Sesalnik je običajno povezan z napravo, ki med delom povzroča veliko hrupa.
Naš model pa ima nizko raven jakosti zvoka do 74 decibelov, tako da lahko sesamo kadarkoli v dnevu, ne da bi motili sosede.
Hkrati energijski razred A in največja moč naprave do 2300 W omogočata, da se sesalnik hitro spopade s še večjo umazanijo.
Dolga cev in teleskopska cev omogočata čiščenje tal znotraj 7,5 metra.
Gumbi, nameščeni na lahko dostopnem mestu, eden za odpiranje posode za prah in drugi za odstranitev filtra, omogočata hitro zamenjavo rabljenih elementov. Gumb za navijanje kabla olajša ohranjanje potrebne dolžine kabla in ga ščiti pred zapletanjem. Gumijasta kolesa in ročaj za prenašanje sesalnika pomagajo hitro premikati napravo z mesta na mesto. Majhna velikost omogoča shranjevanje v omari, omari ali celo pod posteljo. Najboljši sesalnik za alergike Poleg visokokakovostne izdelave je največja prednost dejstvo, da je ta sesalnik izjemno varen za alergike.
Ima visoko stopnjo ponovne emisije prahu (razred A), kar pomeni, da je med čiščenjem v izpušnem toku iz sesalnika prisotnih le 0,02 % predhodno zbranih onesnaževal.
Ta razred pomeni zmanjšanje potrebe po nakupu dodatnih čistilcev zraka, ki odstranjujejo pršice, glive ali plesen, ker je naprava opremljena z ustreznim HEPA filtrom.
Za ta sesalnik je značilen tudi razred visoke učinkovitosti tako za trda tla kot za preproge (razred A v obeh kategorijah). Kaj to pomeni?
Z majhnim številom premikov ščetke sesalnik odstrani ves prah s trdih tal in najmanj 91 % prahu s preprog. Je idealna naprava za ljudi, ki cenijo čistočo doma z minimalnim naporom.
Takšen sesalnik je popoln tudi, če v hiši živijo otroci ali hišni ljubljenčki.




 
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 29 Mar 2024 06:03:20 GMT