VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreARK: SURVIVAL ASCENDED PLAYSTATION 5

ARK: SURVIVAL ASCENDED PLAYSTATION 5

ID: 21041468
PREDNAROČILO
44,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma 06.05.2024.
Osebni prevzem - spletni nakup*
predvidoma 06.05.2024.
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte novo izkušnjo preživetja dinozavrov, o kateri se vam ni niti sanjalo... saj je igra ARK z Unreal Engine 5 prenovljena od temeljev do naslednje generacije videoigralske tehnologije! Prebudite se na skrivnostnem otoku, vaše čute preplavijo bleščeča sončna svetloba in bleščeče barve, ki se odbijajo od vseh površin okoli vas, azurna voda zelenega otoka pa vam pljuska v bose noge. Iz meglene džungle odmeva globok rjovenje, ki vas spodbudi k dejanjem, in vstanete - ne prestrašeni, temveč zamaknjeni. Ste pripravljeni ustanoviti pleme, ukrotiti in vzgojiti na stotine vrst dinozavrov in drugih prvinskih bitij, raziskovati, izdelovati, graditi in se boriti do vrha prehranjevalne verige? Vaš novi svet čaka... stopite skozi ogledalo in se mu pridružite!

 

FUNKCIJE
- V igri ARK: Survival Ascended so umetniška dela in svetovi igre ARK v celoti poustvarjeni in preoblikovani tako, da izkoriščajo najnovejšo tehnologijo videoiger, Unreal Engine 5, z uporabo vrhunskih grafičnih funkcij, kot sta popolnoma dinamična globalna osvetlitev ("Lumen"), da se svetloba realistično odbija od površin in zagotavlja realistične odboje, ter napredno pretakanje mrež ("Nanite") z več sto milijoni trikotnikov za izjemno podrobnost.

- Novi napredni fizikalni sistemi, kot so dinamična voda, s katero vsako bitje ustvarja valove, brbotanje, brizganje in mehurčke, ko se premika po gladini ter popolnoma interaktivno listje, kjer se vsako steblo trave, grm in drevo odziva na like, eksplozije, izstrelke in fizikalne predmete. Podrgnite drevo in opazujte, kako se zaletava v druga drevesa in moti vse listje na svoji poti navzdol, da se udari v travo spodaj! Zaznajte sovražnika, ki se prikrito premika po travi, saj se ta premika in ziblje kot odziv na njegovo prisotnost. Zrušite stavbo in opazujte, kako realistično razpadajo kosi, ki med padanjem reagirajo s travo in vodo.

- ARK: Survival Ascended vključuje dostop do vseh svetov igre ARK, vključno s Scorched Earth, Aberration, Extinction, ARK Genesis Part 1, ARK Genesis Part 2 in drugimi. Otok je izdan zdaj, nadaljnji razširitveni svetovi pa bodo redno dodajani brez dodatnih stroškov.

- Izjemna izkušnja preživetja se vrača boljša kot kdaj koli prej: oblikujte svojega preživelega, oblikujte pleme ter ukrotite, trenirajte, vzgojite in jahajte dinozavre v živem ekosistemu. Spremljajte hrano, vodo, temperaturo in vremenske vzorce. Počasi se razširite navzven, ko boste pobirali pridelke, gradili strukture, pridelovali pridelke, prilagajali svoje vizualne zasnove in nadaljevali z raziskovanjem, da bi odkrili pravo naravo Otoka in svetov onkraj njega.

- Temeljita prenova kakovosti življenja na vseh področjih: prenovljeni uporabniški vmesniki, dinamična navigacija za inteligentno iskanje poti do bitij, divji dojenčki, fotografski način, novi sistemi kamer, nov sistem zemljevidov, sistem sledenja, nove strukture in predmeti, nova bitja in še veliko več.

- Medplatformno spreminjanje: Prenesite in igrajte nove vsebine po meri, ki so jih ustvarili igralci, vključno z novimi zemljevidi, bitji, predmeti in igralnimi načini, prek namenskega novega Mod-bowserja neposredno v igri! Uživajte v neskončnem toku novih vsebin ARK, saj sta ustvarjalnost in talent skupnosti prvič v zgodovini v celoti sproščena na različnih igralnih platformah!

- Večigralstvo med platformami: oblikujte svoje spletno pleme na različnih igralnih platformah in si skupaj prizadevajte za preživetje in uspeh na ARK!

- Podpira javno spletno večigralstvo za do 70 igralcev, zasebno večigralstvo za do 8 igralcev in lokalni deljeni zaslon za 2 igralca.

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija, avantura
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
16+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS5
Cached: Sat, 27 Apr 2024 20:43:40 GMT