VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreASSASSIN'S CREED: MIRAGE PLAYSTATION 5

ASSASSIN'S CREED: MIRAGE PLAYSTATION 5

ID: 20575058
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 23.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 21.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte zgodbo o Basimu, premetenem uličnem tatiču z morečimi vizijami, ki išče odgovore in pravico, medtem ko se sprehaja po živahnih ulicah Bagdada v devetem stoletju. S pomočjo skrivnostne, starodavne organizacije, znane kot Hidden Ones, bo postal smrtonosni Master Assassin in spremenil svojo usodo tako, kot si ni mogel nikoli predstavljati.

 
Funkcije:
- Odkrivajte natančno izdelano, pripovedno vodeno akcijsko pustolovščino, ki spremlja preobrazbo kljubovalnega mladeniča v prefinjenega Master Assassina.
- Odpravite se na Alamut, legendarni dom atentatorjev, ki so postavili temelje Creedu, v tem odkritem spoštovanju igre, s katero se je vse skupaj začelo.
- Doživite sodoben pogled na ikonične lastnosti in način igranja, ki že 15 let definirajo franšizo, medtem ko brezhibno krmarite po mestu in prikrito pobijate tarče z bolj nazornimi atentati kot kadarkoli doslej.
- Raziščite neverjetno strnjeno in razgibano mesto, katerega prebivalci se odzivajo na vsako vašo potezo, in odkrijte skrivnosti štirih edinstvenih okrožij, ko se podate v zlato dobo Bagdada.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija, avantura
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
18+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS5
Cached: Thu, 20 Jun 2024 22:43:15 GMT