Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteRačunalniška ohišjaBE QUIET! SILENT BASE 600 (BGW05) midiATX okno črno ohišje

BE QUIET! SILENT BASE 600 (BGW05) midiATX okno črno ohišje

ID: 635004
146,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
BE QUIET! SILENT BASE 600 (BGW05) midiATX okno črno ohišje

 

BE QUIET! SILENT BASE 600 ohišje ima zagotovljeno odlično hlajenje zaradi inovativne oblike ohišja in popolne zračnega kroženja. Odlikuje ga odlična uporabnost s preprosto montažo pogonov, inteligentna in prilagodljiva kabelska razporeditev in filtri za dovod zraka, ki jih lahko enostavno čistite. Prostor in izrezi so na voljo za skoraj vse vrste sestavnih delov in radiatorje z vodnim hlajenjem. Nameščena sta 2  ventilatorja Pure Wings 2, ki sta ločena od ohišja za kroženje zraka z minimalnimi vibracijami in najtišjim možnim delovanjem. Stranska plošča z oknom z dvojno zasteklitvijo omogoča popoln pregled notranjosti sistema. Profesionalno upravljanje kablov je podprto z velikodušnim prostorom za organiziranje kablov, silikonskih gumijastih zank in skrbno nameščenih prehodov.

Konstrukcija prednjih, stranskih in zgornjih pokrovov optimizira pretok zraka, zmanjšuje turbulenco in ustvarja vrhunsko hlajenje pri nižjih hitrostih ventilatorjev za izjemno tiho delovanje.

Zračni kanali na zgornjem pokrovu so zasnovani za usmerjanje hladnega zraka. Z odprtino zadaj omogoča izstop zraka iz ohišja in s tem zmanjša hrup. Na voljo je dodatna pritrditev ventilatorja za največ štiri ventilatorje na vrhu, dnu in spredaj ter priročen 3-stopenjski regulator ventilatorja za do tri 3-pinske ventilatorje.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Ventilator na ohišju
da, da
Tip ohišja
Midi Tower
Napajalnik
ne, ne
Masa (kg) 0,00
8,1
Barva
črna/oranžna
Teža [kg]
8.1
Moč napajalnika
/
Cached: Thu, 28 Mar 2024 09:28:51 GMT