Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaMoška negaBG3010/15 BRIVNIK ZA TELO PHILIPS

BG3010/15 BRIVNIK ZA TELO PHILIPS

ID: 608404
37,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Brivnik za telo BG3010/15 serije 3000 učinkovito brije dlake in je hkrati nežen do kože. Uporabite lahko koži prijazen brivnik ali dlake prirezujete s pritrditvijo glavnika za dolžino 3 mm.

 

Za zanesljivo britje ali prirezovanje na vseh predelih telesa
Zasnovano za varno in udobno uporabo pod pazduhami, na prsnem košu in trebuhu, ramenih, predelu dimelj in nogah. Do kože prijazen brivnik zajame in prireže dlake različne dolžine brez uporabe številnih nastavkov ali stika ostrih robov s kožo.

Zaobljene konice in hipoalergenska mrežica za udobje kože
Glava brivnika se ponaša s patentiranimi zaobljenimi konicami in hipoalergeno mrežico, ki ščiti kožo med britjem. Dvosmerni prirezovalniki strižejo daljše dlake, ki jih mrežica nato natančno obrije.

Vključuje 1 glavnik za naravno prirezovanje (3 mm)
Priložen je 1 glavnik za prirezovanje dlak na dolžino 3 mm. Glavnik pritrdite na sistem britja in dlake prirežite na dolžino 3 mm. Sistem britja lahko uporabljate brez glavnika za učinkovitejše britje. Pri gostejših dlakah je priporočljivo, da jih predhodno prirežete z glavnikom.

50 minut brezžične uporabe po 8-urnem polnjenju
Visokozmogljiva akumulatorska baterija za uporabo po celem telesu, s 50 minutami brezžične uporabe po 8-urnem polnjenju. Indikator baterije označuje stanje napajanja, ko je baterija šibka ali polna.

Enostavno čiščenje in uporaba tudi pod prho
Omogoča udobno in natančno prirezovanje tudi pod prho. Brivnik za telo je popolnoma vodotesen, zato ga lahko po uporabi enostavno sperete z vodo. Pri daljših dlakah bodo rezultati prirezovanja morda boljši, če bodo te suhe.

Ergonomski ročaj za popoln nadzor
Gumijasti ročaj je zasnovan za optimalno rokovanje, tudi če je moker, za boljši nadzor med uporabo, pod prho in izven nje.

Dvoletna garancija, napetost za uporabo po vsem svetu, olje ni potrebno
Vsi Philipsovi izdelki za osebno nego so izredno trpežni. Imajo 2-letno mednarodno garancijo, napetost za uporabo po vsem svetu in nikoli ne potrebujejo olja.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta.
folijski
Pralen
da
Dodatno
Brivnik za telo
Cached: Thu, 18 Jul 2024 20:08:30 GMT