VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiDodatki za sesalnikeBISSELL FORMULA WASH& PROTECT 1,5L 1087N čistilo

BISSELL FORMULA WASH& PROTECT 1,5L 1087N čistilo

ID: 694005
20,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od petka, 3.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BISSELL FORMULA WASH& PROTECT 1,5L 1087N

Ta čistilna raztopina globinsko očisti in odstrani nered za hišnimi ljubljenčki in ščiti pred bodočimi madeži v enem preprostem koraku.

 

Formua BISSELL s tehnologijo StainProtect pomagajo zaščititi vaše preproge pred prihodnjimi madeži. Sčasoma z vsakodnevno obrabo, hojo in sesanjem vaša prvotna zaščita izgine. Vendar pa vam lahko z našimo formulamo, ki vsebujeje StainProtect, to zaščito povrnemo. Ta formula z dvojnim delovanjem globinsko očisti in zaščiti v enem preprostem koraku, vaše preproge in oblazinjenje pa ostanejo čiste in sveže. Ta edinstvena formula vsebuje tehnologijo za nadzor vonja, ki odstranjuje vonjave, ki jih vaši hišni ljubljenčki puščajo, in preprečuje, da bi se vaš hišni ljubljenček spet "vrnil" na isto mesto. Šampon za preproge je univerzalen, saj je bil laboratorijsko preizkušen in se je izkazal za varnega za uporabo v vseh čistilih za preproge. Uporabite to formulo v svojem čistilniku preprog BISSELL ali v katerem koli drugem pokončnem čistilcu preprog.

Kaj je BISSELL?

Z 140+ letnimi izkušnjami je BISSELL strokovnjak za čiščenje tal. Od leta 1876 imajo štiri generacije družine Bissell enotno strast: nego tal. V naši DNK je preprosta inovacija in oblikovanje nagrajenih in enostavnih čistilnih rešitev, ki bodo hitro in učinkovito premagale množico neredov vseh oblik in velikosti v vašem vsakdanjem življenju. Da boste v celoti uživali v družinskem času.

Tehnične podrobnosti
Dodatki za sesalnike
čistila
Cached: Fri, 26 Apr 2024 21:10:36 GMT