Išči

BLAUPUNKT CJS401 40W ožemalnik

ID: 620717
26,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 19.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 18.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
CJS401 je visoko kakovosten ožemalnik agrumov, kapacitete 1,2L z izmeničnim vrtenjem stožca. Kompaktna velikost, možnost regulacije sadne kaše.

 

CJS401 je visoko kakovosten kompakten ožemalnik agrumov, ki vam omogoča pripravo priljubljenega soka na hiter in preprost način.

PREPROSTA UPORABA: Zahvaljujoč klasičnemu in minimalističnemu dizajnu je priprava sokov s CJS401 ožemalnikom preprosta in jo lahko izvajajo tudi nevešči uporabniki. Le razpolovite agrume, vključite napravo ter pritisnite sadež na stožec za ožemanje ter uživajte v svežem in zdravem naravnem soku. Set vključuje dva stožca, za manjše in večje sadeže. Če želite iztisniti sok grenivke, uporabite večji stožec, za ožemanje limon pa manjši. Naprava ima prilagodljivo gostoto filtra za kontrolo sadne kaše, zato lahko izberete koliko koščkov sadeža želite v vašem soku.

VARUJE VAŠE ZDRAVJE: S CJS401 lahko pripravite sok poln vitaminov, z veliko količino zdravih encimov in nutrientov, ki so pomembni posebno med jesenskim in zimskim časom, kadar je vaš imunski sistem oslabljen. Posoda lahko drži do 1,2L soka, merilna lestvica pa omogoča, da pripravite natanko toliko soka, kot ga potrebujete. Izmenično vrtljiv stožec zagotavlja maksimalno učinkovitost delovanja.

UNIVERZALNI DIZAJN: Moden dizajn CJS401 se bo popolnoma ujemal z vsako sodobno kuhinjo. Priročno shranjevanje napajalnega kabla, vam zagotavlja urejenost ko naprava ni v uporabi. Preprosta zasnova naprave olajša čiščenje in vzdrževanje. Plastični deli so izdelani iz visokokakovostnih materialov, brez škodljivega Bisfenola A (BPA), zato ste lahko prepričani, da je sok pripravljen z CJS401 vedno svež, poln nutrientov in zelo zdrav.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE: Kapaciteta posode: 1,2L Nastavljivo cedilo za kontrolo sadne kaše Prostor za shranjevanje napajalnega kabla Posoda z merilno lestvico Izmenično vrtenje stožca Set dveh različnih stožcev Visoko kakovostna plastika brez BPA Napajanje: 230V~50/60Hz Moč: 40W Dimenzije: 21 x 14,5 x 23,3 cm Teža: 0,96 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Prostornina posode (l)
1,2
Vrsta aparata za sok
ožemalnik, ožemalnik
Moč [W]
40
Prostornina posode [l]
1.2
Cached: Thu, 13 Jun 2024 15:48:44 GMT