Išči

BLAUPUNKT LS200SUB Soundbar

ID: 694544
210,99 €

ali od 10,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 18.6. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 18.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

2.1-kanalni Soundbar LS200SUB podjetja Blaupunkt bo vaš dom napolnil z intenzivnim zvokom visoke kakovosti. Za to bo poskrbel vgrajeni ojačevalnik z 2 x 40 W in dodatnih 80 W nizkotonca. Naprava ima tudi vgrajen modul Bluetooth ter vhode HDMI, AUX in USB.

 

Dvignite zvok televizorja na povsem novo raven. Priključite soundbar LS200SUB 2.1 Blaupunkt in uživajte v neverjetnem zvoku filmov, glasbe in vseh drugih programov, ki so na voljo v vašem domu.

LS200SUB zagotavlja edinstven zvok v celotnem frekvenčnem pasu. Zasnova 2.1 zagotavlja močan in dinamičen zvok iz zvočnika soundbar in brezžičnega nizkotonca. Vgrajeni ojačevalnik 2 x 40 W in dodatnih 80 W nizkotonca, omogočata doseganje neverjetnih zvočnih učinkov in ustvarjanje vzdušja kinodvorane ali koncertne dvorane neposredno v vaši dnevni sobi.

Naprava ima vgrajen modul Bluetooth, ki omogoča povezavo s televizorjem, hkrati pa omogoča tudi brezžični prenos glasbe iz drugih naprav Bluetooth, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki. Zdaj lahko svoje najljubše skladbe poslušate z na novo kakovostjo zvoka.

Priključek HDMI, uporabljen v LS200SUB, s povratnim kanalom ARC omogoča, da zvočnik povežete s televizorjem in dosežete najboljšo kakovost prenosa podatkov v obe smeri, vključno z upravljanjem. Zato lahko z daljinskim upravljalnikom televizorja hkrati povečate glasnost zvočnika soundbar.

Soundbar ima tudi digitalni optični vhod za povezavo z drugimi digitalnimi napravami, kot je predvajalnik DVD ali digitalni televizijski dekoder DVB.

Poleg tega se z vhodom AUX povežete s katerim koli drugim virom zvoka z ustreznim izhodom zvočnega signala.

LS200SUB ima tudi predvajalnik USB za priključitev vseh vrst prenosnih ključkov USB s posneto glasbo v formatu MP3. Predvajalnik podpira medije z največjo zmogljivostjo 32 GB, tako da lahko predvaja velik seznam skladb.

LS200SUB ima tudi zaslon LED, ki prikazuje informacije o trenutno izbranem zvočnem viru. Priložen je tudi namenski daljinski upravljalnik.

Za najboljšo možno zvočno izkušnjo, odvisno od vrste predvajanega zvoka, poskrbi vgrajeni parametrični izenačevalnik z razpoložljivimi vnaprej določenimi nastavitvami, ki vključujejo glasbo, video, sporočila in prostorski zvok. Možno je tudi ločeno krmiljenje visokofrekvenčnih in nizkofrekvenčnih pasov.

Priložena je dodatna oprema za namestitev na steno, vendar lahko soundbar namestite tudi na omarico pred televizorjem.

LS200SUB je idealen del notranje opreme, nepogrešljiv v sodobnem domu ali minimalističnem stanovanju. V vsakem primeru prostor napolni z intenzivnim zvokom vrhunske kakovosti.

 

Tehnične specifikacije:

Brezžična povezava Bluetooth

Optični vhod

Vhod HDMI (ARC)

Vhod AUX

Predvajalnik USB

Digitalni ojačevalnik z DSP

Izhodna moč RMS - 2 x 40 W + 80 W

Prikazovalnik LED

Daljinski upravljalnik

Napajanje: 110 V-240 V ~ 50 / 60 Hz

Dimenzije zvočnika: 960 (š) x 64 (v) x 76 (g) mm

Dimenzije globokotonca:: 170 (š) x 380 (v) x 306 (g) mm

Teža: 6,25 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta hišnega kina
SoundBar, SoundBar
USB priključek
da
Usb predvajanje
USB ključ
Sistem hišnega kina
nedefinirano
Rms moč
160
Predvajanje medijev
ne
Predvajanje formatov
USB, AUX, Bluetooth
Nizkotonec
vgrajen
Maksimalna moč
160
Dostop do internetnih vsebin
da
Daljinski upravljalnik
da
Brezžična povezava
Bluetooth
Barva
siva
Aux vhod
1
AUX vhodi
1
RMS moč [W]
160
Cached: Wed, 12 Jun 2024 21:27:26 GMT