VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT MS46BT glasbeni stolp

ID: 696255
177,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 25.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 22.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Glasbeni stolp Blaupunkt MS46BT odlikuje visoka kakovost izdelave in množica funkcij. Ima možnost predvajanja klasičnih CD-jev, Bluetooth funkcijo, FM radio, vhod USB in AUX. Mikro sistem ustvari neverjeten zvok, zahvaljujoč ojačevalniku, ki ustvari do 300 W moči.

 

Mikro sistem MS46BT poleg privlačnega in modernega dizajna, odlikuje visoka kakovost izdelave in množica funkcij, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše uporabnike.

Ta enota je opremljena s predvajalnikom za predvajanje klasičnih CD-jev s funkcijo ID3tag, ki vam omogoča prikaz dodatnih informacij o zvočni datoteki, kot so naslov, izvajalec, album, številka skladbe in drugo, če ima zvočna datoteka takšne informacije.

Poleg tradicionalnega formata CD-Audio lahko predvajate datoteke MP3 z vašimi najljubšimi skladbami. Vgrajeni modul Bluetooth, ki podpira brezžični prenos glasbenih datotek v združljivih mobilnih napravah, kot so pametni telefoni in tablice, omogoča predvajanje izbranih skladb, shranjenih na zgoraj omenjenih napravah. Vgrajen ima tudi FM sprejemnik z možnostjo shranjevanja do 50 priljubljenih radijskih postaj.

Na spodnji levi strani sprednje plošče je vhod USB, na katerega lahko priključite katero koli združljivo prenosno napravo za shranjevanje USB in iz nje predvajate glasbene datoteke MP3. Vhod AUX, ki je tik ob vtičnici za slušalke, vam omogoča povezavo katere koli druge naprave, ki ima avdio izhod.

Na LED zaslonu je na voljo ura s funkcijo alarma, tako da lahko programirate napravo, da se samodejno vklopi ob vnaprej določenem času. Tik ob zaslonu je velik gumb za uravnavanje glasnosti, funkcijski gumbi pa so nameščeni na dnu ohišja. Zahvaljujoč funkciji RDS bodo na zaslonu prikazane tudi informacije z radijskih postaj, kot so ime radia, datum in ura, ime trenutno predvajanega programa, ime skladbe itd.

MS46BT ima neverjeten zvok zahvaljujoč izjemno učinkovitemu ojačevalniku, ki ustvari do 300 W največje moči. Skupna moč je 100 W RMS.

Zvočniki modela MS46BT imajo lesena ohišja z bas refleksi. Njihova oblika omogoča, da jih postavite navpično ali vodoravno, v tem primeru so popolnoma enake višine kot osrednja enota in celota izgleda kot ena enota.

MS46BT ima tudi daljinski upravljalnik, ki vam omogoča popolno upravljanje vseh razpoložljivih funkcij.

Tehnične specifikacije:

CD predvajalnik s predvajanjem MP3 (oznaka ID3)

Podpora za CD/-R/-RW/MP3/WMA

Bluetooth za brezžično predvajanje zvoka iz pametnega telefona ali osebnega računalnika

FM PLL radio z RDS in pomnilnikom za 50 radijskih postaj

Vhod USB za predvajanje glasbe

Ura z budilko

Največja izhodna moč: 300 W (2 x 150 W)

Izhodna moč: 100 W RMS (2 x 50 W)

Izenačevalnik

LED zaslon

AUX-IN

Daljinec

Napajanje: AC 230 V~50 Hz

Dimenzije glavne enote: 200 (š) x 130 (v) x 230 (g) mm

Dimenzije zvočnika: 134 (š) x 203 (v) x 220 (d) mm

Teža: 5,8 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
rjava
Daljinski upravljalnik
da
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Vrsta glasbenega stolpa
mikro
Predvajanje medijev
CD, USB
Zvočna postaja za
MP3
Funkcija karaoke
ne
Cached: Fri, 21 Jun 2024 20:35:49 GMT