VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT WM40U brezžični mikrofon

ID: 20453176
54,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 25.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 24.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Brezžični mikrofon Blaupunkt WM40U deluje na UHF frekvenci z zelo širokim spektrom uporabe. Zahvaljujoč priloženemu sprejemniku signala, lahko to napravo povežete z vsemi prenosnimi zvočniki, ki so opremljeni z vhodom za mikrofon. Mikrofon se napaja s standardnimi AA baterijami, sprejemnik signala pa je opremljen s polnilno litij-ionsko baterijo.

 

BREZŽIČNI MIKROFON

WM40U je brezžični mikrofon, ki deluje na UHF frekvenci z zelo širokim spektrom uporabe. Zahvaljujoč priloženemu sprejemniku signala, zaključenemu z univerzalnim 6,3 mm konektorjem, lahko to napravo povežete z vsemi prenosnimi zvočniki, opremljenimi z vhodom za mikrofon, ali napravami z žičnim mikrofonom kratkega dosega. Priložen adapter lahko uporabite, če ima zunanja zvočna naprava 3,5 mm standardni priključek za mikrofon. Ko je sprejemnik signala povezan z zvočnikom in je mikrofon vklopljen, se bosta napravi samodejno povezali. Mikrofon ima visokofrekvenčni odziv od 65 Hz do 18 kHz, kar zagotavlja zelo dober, jasen zvok.

 

UHF FREKVENCA

Brezžični mikrofon Blaupunkt WM40U deluje na frekvenci UHF, ki je najbolj primerna za to vrsto naprave. Ker se UHF valovi širijo predvsem v vidnem polju, je mikrofon mogoče uporabljati v odprtih prostorih, hkrati pa ostaja prenos signala dovolj močan, da ga zidovi zgradb ne ovirajo, kar omogoča uporabo mikrofona tudi v zaprtih prostorih. Ultra visokofrekvenčni prenos omogoča zelo dobro kakovost oddanega signala z razmeroma kratko anteno. Zaradi tega je sprejemnik, ki je priložen mikrofonu, zelo praktičen in priročen, z največjim dosegom približno 40 metrov.

 

NAPAJANJE

Mikrofon se napaja s standardnimi AA baterijami. Baterije so priložene in omogočajo neprekinjeno uporabo mikrofona približno 3 ure. Sprejemnik signala je opremljen z 1200 mAh polnilno litij-ionsko baterijo, ki omogoča neprekinjeno uporabo do približno 7 ur. Sprejemnik ima vgrajen mikro USB vhod za polnjenje baterije, tako da ga lahko hitro napolnite z univerzalnim polnilcem, npr. za telefon, ki ima polnilni tok 5V/1A. Stanje napolnjenosti označuje LED lučka, vgrajena v sprejemnik.

 

16 UHF KANALOV

WM40U podpira 16 kanalov v frekvenčnem pasu UHF od 640 MHz do 647,5 MHz. To je najbolj optimalna pasovna širina za to vrsto opreme. Naprava samodejno spremeni doseg, ko zazna motnje ali drugo napravo, ki oddaja na isti frekvenci. To omogoča brezhibno in neprekinjeno delovanje v različnih pogojih.

 

ERGONOMIJA IN UDOBJE UPORABE

WM40U je izjemno lahek mikrofon, ki tehta le 155 g, hkrati pa je izdelan iz visokokakovostnih materialov. Oblika in premer ohišja sta ustrezno oblikovana, da zagotavljata udoben oprijem in način za pravilno držanje mikrofona. Na sredini ohišja sta drsno stikalo za vklop/izklop mikrofona in zaslon, ki prikazuje, da je naprava pripravljena za uporabo. Snemljiv spodnji pokrov ohišja omogoča enostaven dostop do baterij za zamenjavo. Glava mikrofona je izdelana iz trpežne mrežice in je na notranji strani obložena z gobico, ki ščiti mikrofon pred prahom in vlago ter zagotavlja osnovno zaščito pred vetrom.

 

WM40U je popoln dodatek za zvočnike serije BLAUPUNKT PA in MB, vendar je univerzalno uporaben tudi za druge naprave, ki so na voljo na trgu.

 

Specifikacije:

Razdalja med oddajnikom in sprejemnikom: >10m

Vrsta frekvenčnega pasu: UHF

Frekvenčni odziv: 65 Hz–18 kHz

Razmerje med signalom in šumom (S/N): >85 dBA

Frekvenčni pas UHF: 640 MHz—647,5 MHz

THD: <0,3 %,

Oddajna moč oddajnika: <10 m W,

Vhod sprejemnika: 1/4″ (6,3 mm) neuravnotežen

Najvišja izhodna raven sprejemnika: 120 dBV,

Akumulatorska baterija sprejemnika: Litij-ionska 3,7 V, 1200 mAh

Čas polnjenja sprejemnika: 2-3 ure pri 5 V/1 A

Čas delovanja baterije sprejemnika: do 7 ur

Baterija za mikrofon: 2 x AA alkalna (priložena)

Čas delovanja baterije mikrofona: do 3 ure

Dimenzije (Š x V x G): mikrofon 230 x 49 x 49 mm, sprejemnik: 25 x 56 x 120 mm

Teža: mikrofon 155 g, sprejemnik: 72 g

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Teža
0,15
Vrsta prenosa signala mikrofona
brezžični
Vrsta konektorja
6,3 mm
Stikalo za vklop/izklop
da
Namembnost mikrofona
vokalni
Način pritrditve mikrofona
ročni
Cached: Sat, 22 Jun 2024 19:30:10 GMT