VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BRABANTIA C 124x45 likalna deska denim črna

ID: 700671
129,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
 Brabantia elegantna likalna deska C 124x35 denim črna Brabantia likalna deska Perfect Flow je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik ali parno postajo in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zaščito vašega otroka.Omogoča, kar 7 različnih nastavitev višine in ponuja 124 × 45 cm likalne površine. Posebno zasnovana prevleka likalne deske vam bo olajšala likanje. Tehnične podrobnosti: Likalna površina: 124 × 45 cm Široko podnožje za stabilnost deske Otroška ključavnica Ključavnica za transport

 

 Brabantia elegantna likalna deska C 124x35 denim črna

Brabantia likalna deska Perfect Flow je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo.

Opremljena je z odložiščem za likalnik ali parno postajo in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zaščito vašega otroka.Omogoča, kar 7 različnih nastavitev višine in ponuja 124 × 45 cm likalne površine. Posebno zasnovana prevleka likalne deske vam bo olajšala likanje.

Tehnične podrobnosti:

  • Likalna površina: 124 × 45 cm
  • Široko podnožje za stabilnost deske
  • Otroška ključavnica
  • Ključavnica za transport
Tehnične podrobnosti
Tip likalne deske
standardna miza
Cached: Sat, 15 Jun 2024 13:57:42 GMT