VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgreBRATZ™: FLAUNT YOUR FASHION igra za PS5

BRATZ™: FLAUNT YOUR FASHION igra za PS5

ID: 20382897
26,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Datum izida: 04.11.2022

Postanite svoj najljubši lik Bratz in se podajte na pustolovščino po svetu, da bi ustvarili najbolj kul modno revijo. Začnite v domačem mestu Stilesville, izberite lik iz izvirnega paketa Bratz - Yasmin, Cloe, Jade ali Sasha - in se podajte na pot, medtem ko lovite največje zgodbe, opravljate naloge za pomoč novim prijateljem in igrate zabavne minigre, polne bratovščine! Raziščite tri najbolj elegantne lokacije - Barcelono, Seul in Stylin' Soiree - in z zasluženim denarjem prilagodite svoj lik z najsodobnejšo modo. Za modni svet Bratz noben slog ni preveč divji! 

Lastnosti:
  • PRIDRUŽITE SE SKUPINI BRATZ! - Igrajte kot dekleta s strastjo do mode - Yasmin, Cloe, Jade in Sasha.
  • PRIDRUŽITE SE MODNI PUSTOLOVŠČINI - Raziskujte, spoznavajte nove prijatelje, igrajte igre in se lotite nalog, medtem ko poročate za najbolj kul revijo.
  • USTVARJAJTE NOVE TRENDE - Prilagodite Bratz s stilsko dovršenimi modnimi oblačili, s katerimi boste navdušili svoje sledilce na družabnih omrežjih.
  • POTUJTE PO SVETU - Vaše potovanje, da bi postali najboljši novinar, vas bo vodilo od Stilesvilla do Barcelone, Seula in Stylin' Soiree.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
avantura
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS5
Cached: Sun, 16 Jun 2024 06:04:36 GMT