Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoTablice & dodatkiOvitki za tablične računalnikeOhišje tablete Cadorabo, združljiv s Samsungom v Jersey Temno modro - ultra tanek zaščitni pokrov z samodejno budnostjo in stojalo funkcijo

Ohišje tablete Cadorabo, združljiv s Samsungom v Jersey Temno modro - ultra tanek zaščitni pokrov z samodejno budnostjo in stojalo funkcijo

ID: 20608262
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Ta 5 mm tanek 360 -° ohišje s funkcijo Auto OFF je zasnovan z magnetnim zapiranjem in spremenljivo funkcijo stojala, da bo čim bolj udobna za uporabo.
  • Funkcija: hvala Za praktično funkcijo samodejnega zbujanja se vaš tablični računalnik samodejno zaspi, ko je pokrov zaprt. Ko odprete pokrov, je vaša naprava znova vklopljena.
  • Kakovost: pri obdelavi te torbe so bili uporabljeni samo kvalitativni materiali. Zunanji material je narejen iz kakovostnega imitacijskega usnja, lupina v notranjosti pa je narejena iz plastike.
  • Zaščita: Ohišje ponuja odlično 360 ° ° vsestransko zaščito, saj ščiti zadnji, zaslon, vogale in robove vaše tablete. Vsi gumbi so uporabni in vrata so lahko dostopna.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za prikaz. To je na voljo v naši trgovini. Prikazana naprava ni vključena v obseg dostave!

 

Zaščitni ohišje v slogu Cadorabo z samodejno budnostjo in stojalo, narejeno iz imitacije usnja

Ta praktični tablični primer lahko uporabite za vsako priložnost zaradi svoje preproste zasnove.

r /Br / > Ali potrebujete resen zaščitni primer za poslovne sestanke ali praktičen primer s funkcijo stojala, da lahko domače gledate videoposnetke doma-ta primer je resničen vsestranski in obvezen za vsakega lastnika tablic! > Nevidno magnetno zapiranje je zasnovano brez nadležne lopute, da bi zaščitni ohišje čim bolj tanko in udoben.
+ dodatna vitka zasnova
+ 360 & deg; Vsestranska zaščita
+ Funkcija spremenljive stojala
+ Enostaven dostop do vrat in gumbov

Zaščitite svojo napravo s sodobnim in zanesljivim zaščitnim ohišjem

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0,5
Barva
modra
Material
umetno usnje
Za znamko naprave
Samsung
Teža [g]
227
Cached: Thu, 28 Mar 2024 16:41:23 GMT