VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BYTEZONE THUNDER (ČRNA/MODRA) gaming stol

ID: 688764
184,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Gaming stol Bytzone THUNDER bo poskrbel, da boste lahko lahkotno sedeli ure in ure ob igranju vaše najljubše igre. Sedaj lahko pozabite na bolečine v križu, saj bo THUNDER vaš zvesti spremljevalec ki bo poskrbel, da boste sedeli pravilno. Primeren je za najzahtevnejše igričarje, saj omogoča vrsto nastavitev za prilagoditev posamezniku.

 

 

Lastnosti:

gaming stol črno-modre barve

LED osvetlitev na robovih stola

material: poliamidna vlakna in PU usnje

plinska vzmet (Class 4)

multi-funkcijski mehanizem nastavitev za udobne sedenje

priloženi dve blazini (za vrat in hrbet)

trpežna kovinska baza za stabilnost

nastavljiv naslon za roke

število koles: 5

maksimalna nosilnost stola:180kg

velikost: 70x128-138cm x106-116 cm

teža: 21kg

 

Preizkušamo Bytezone Thunder gaming stol 

Prvo osnove – v notranjosti se skriva kovinski okvir, ki je nasajen na t.i. “class 4” plinsko vzmet, ki naj bi skupaj zdržala gorilo, težko 185 kilogramov. 

Nastavljivost je še ena super lastnost Bytezonovega Thunderja, saj lahko višino prilagajamo za 10 centimetrov, kot sedalnega dela pa prilagodimo tako, da skoraj ležimo. 

Prvi gaming stoli so imeli čisto osnovne stranske naslonjala za roke in lepo je videti napredek na tem področju, saj t.i. 3D modeli, ki omogočajo nastavljanje gor, dol, levo, desno, naprej in nazaj s kvalitetnimi kovinskimi ročkami, zagotovijo udobno nastavitev. 

Torej, kar se tiče udobja, je le-to je na mestu, saj je pena nekoliko trša ter bolj kompaktna in s tem zagotavlja kontinuirano udobje tudi na najdaljših igralskih maratonih. 

Bytezone Thunder je tako sestavljen iz dobrih, kvalitetnih materialov in pridoma uporablja in integrira napredke pri razvoju gaming stolov ter je poleg vsega na voljo po atraktivni ceni. 

Preberi več

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/modra
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:45:19 GMT