VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCadorabo Ohišje, združljivo z Huawei MATE 30 v črna - Pametni ovitek v videzu vlaken - Zaščitni ovitek s funkcijo stojala

Cadorabo Ohišje, združljivo z Huawei MATE 30 v črna - Pametni ovitek v videzu vlaken - Zaščitni ovitek s funkcijo stojala

ID: 20550645
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 29.2. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Kovček za oblikovanje vlaken vam ponuja hitro in enostavno delovanje telefona. Odgovorite na klic ali preverite svojo uro, ne da bi odprli ohišje. S funkcijo stojala lahko svoj mobilni telefon priročno prilagodite glede na svoje želje za ogled filmov ali video konferenc.
  • Funkcija: Vse funkcije, gumbe in povezave lahko uporabite brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robusten in Trpežno čim bolj.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del mobilnega telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za zaslon, ki nudi zaslon dodatno zaščito pred praskami. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Cadorabo knjižni ohišje z optiko vlaken in nevidno magnetno zapiranje

Knjižna ohišje ponuja zaščito in popolno zadrževanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Poleg tega je bil ta primer zasnovan z magnetnim zaprtjem, popolnoma brez lopute, da bi bil dostop čim bolj primeren.

Močan material v primeru padcev odlično ščiti pred praskami in poškodbami. Moderni in edinstven videz omogoča vaš mobilni telefon pravi privlačnost za oči.
Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vse povezave so prosto dostopne
+ Zasnova lopute olajša uporabo vašega mobilnega telefona in hkrati omogoča vsestransko zaščito

Visokokakovostna ohišje v slogu knjig za enostavno in hitro delovanje

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Huawei
Barva
črna
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
61
Garancija v letih
0,5
Cached: Sat, 24 Feb 2024 13:01:25 GMT