Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiDELL XPS 13 2v1 i7/32GB/1TB/13,4"UHD+Tch/W prenosni računalnik

DELL XPS 13 2v1 i7/32GB/1TB/13,4"UHD+Tch/W prenosni računalnik

ID: 687237
3.278,99 €

ali od 84,05 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Prebijanje meja zmogljivosti za tanke in lahke prenosnike: s hitrostjo in inteligenco procesorjev Intel® Core ™ 11. generacije in grafike Intel® Iris® Xe je vaša izkušnja hitra, gladka in enostavna.

 

  • Doživite neverjetno dolgo življenjsko dobo baterije - do 8 ur in 16 minut pretočnega predvajanja na modelu 4K +.
  • Funkcija Dell Power Manager s prilagodljivo zmogljivostjo: ta 2-v-1 uporablja najnovejšo tehnologijo Intel Dynamic Tuning. Z njo bo vaš prenosnik aktivno spreminjal moč svojega procesorja in tako optimiziral vašo specifično delovno obremenitev in povečal zmogljivost, ko jo potrebujete.
  • Killer ™ Wireless: z napredno tehnologijo Wi-Fi 6 in teoretičnimi hitrostmi prenosa do 2,4 Gbps je Killer AX1650 skoraj 3-krat hitrejši od prejšnje generacije 80MHz 2x2 AC izdelkov. Prednost ima pretočni video, komunikacija in promet iger v vašem sistemu za hitre in nemotene spletne izkušnje.
  • Izkusite prenovo hlajenja modela XPS 13 2-v-1: z ločenima dvojnima ventilatorjema, ki pokrijeta več prostora, in skritim odzračevanjem - omogočena je večja zmogljivost v najtanjšem možnem ohišju.
  • Začnite v trenutku: vgrajeni senzor omogoča odpiranje pokrova in vklop v milisekundah, ne glede na to, v kakšnem stanju se nahajate.
  • Geslo ste vi: izberite med dvema varnima, osebnima načinoma prijave. Infrardeča kamera s sistemom Windows Hello * prepozna vaš obraz in odklene vaš XPS s tehnologijo varnega prepoznavanja obraza. Bralnik prstnih odtisov, vgrajen v gumb za vklop, omogoča prijavo z enim dotikom.
  • Zaslon kot noben drug: osupljiv zaslon s certifikatom HDR 400 omogoča več kot 16 milijonov barv z večjo globino in dimenzijami kot kadarkoli prej. Zaslon 4K Ultra HD + (3840 x 2400) zagotavlja natančne podrobnosti in ostre slike.
  • Barve, ki izstopajo: zaslon je opremljen z 90-odstotno barvno lestvico DCI P3 in ponuja nasičene barve, kontrastno razmerje 1500: 1 pa vam omogoča, da vidite najsvetlejše in najtemnejše dele slike. 500-nitna svetilnost zagotavlja večjo jasnost pri močni svetlobi na prostem, medtem ko 0,65% antirefleksna prevleka zmanjša bleščanje sijajnega zaslona.
  • Certifikat Dolby Vision ™: V celoti izkoristite vrhunski dinamični razpon vsebine HDR s funkcijo Dolby Vision ™, ki ponuja barve, ki jih še nikoli ni bilo videti na zaslonih SDR PC. Vsebina Dolby Vision ponuja do 40-krat svetlejše poudarke in do 10-krat temnejše črnine.
  • Zmanjšuje škodljivo modro svetlobo in ohranja žive barve: funkcija Dell Eyesafe® inteligentno upravlja svetlobno energijo pri viru - selektivno zmanjšuje škodljivo modro svetlobo in jo razprši po svetlobnem spektru. Ta edinstvena rešitev združuje prilagoditve strojne in programske opreme RGB za učinkovitejšo zaščito pred modro svetlobo, hkrati pa ohranja živo celovitost barv. Dell je prvi, ki ponuja to integrirano rešitev.
  • Izbirna pisala Dell Premium Active Pen zagotavljajo natančno občutljivost na pritisk (4096), funkcionalnost nagiba za podrobno senčenje med risanjem in majhen zaostanek za najbolj naravno in natančno izkušnjo pisala. Z lahkoto pišite, rišite ali zapisujte, nato pa ga po koncu magnetno pritrdite na 2-v-1.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
34 cm (13,4")
Kapaciteta diska
1 TB
Proizvajalec grafične kartice
Intel
kapaciteta-ram-pomnilnika
32 GB
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
3840x2400
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1165G7 procesor (2,8 - 4,7 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Priključki
Thunderbolt 4
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
srebrna/črna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Material
aluminij
Garancija v letih
3
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Tue, 19 Mar 2024 02:46:40 GMT