Išči

Everyday Case - iPhone 12 Mini - Premogovna barva

ID: 20613308
42,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Peak Design
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Everyday Case - iPhone 12 Mini - Premogovna barva

 

Etui za telefon, združljiv z MagSafe, z popolnim ravnovesjem med tankostjo, estetiko in zaščito, obenem pa se odlično poveže z celotnim mobilnim ekosistemom Peak Design. To je etui brez kompromisov - in to ni samo naša beseda. The Wirecutter odkrito priznava: "Ne rečemo tega pogosto, a tukaj ni nobenih pomanjkljivosti." Odlikuje ga vitki profil z debelino 2,4 mm in zaščitni gumijasti odbijač, vse skupaj ovito v prelep zunji ovoj iz najlona. Toda to, kar resnično ločuje to etui od drugih, je genialno magnetsko/mehansko zaklepanje, ki je vgrajeno neposredno vanj. Imenujemo ga tehnologija SlimLink™ in je tako hitra in varna, da meji na magijo.

S tem etuijem na vašem telefonu se lahko takoj povežete z vsemi nosilci, polnilniki in dodatki za mobilne naprave Peak Design. Deluje tudi z Apple MagSafe polnilniki in dodatki, vendar združljivost z vsemi polnilniki tretjih oseb ni zagotovljena.

Na voljo je tudi v različici s prilagodljivo, hitro odpirajočo se zanko za prst, ki jo je mogoče povsem zložiti in je dodatno zagotavlja boljši oprijem in varnost.

Varnost, tankost, oprijem in lepota - vse kar si želite od etuija za telefon, brez kompromisov.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Cached: Thu, 28 Mar 2024 22:11:56 GMT