VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

DUNAVOX DXFH-30.80 vinska vitrina

ID: 687871
919,99 €

ali od 24,50 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DXFH-30.80 DUNAVOX vinska vitrina

 

Samostoječa

Vinska vitrina

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom omogoča enostavno prileganje in izpopolni vsak prostor. Enota za shranjevanje do 30 steklenic, z dvemi temperaturnimi področji hlajenja. Ta model podpira tudi shranjevanje odprtih steklenic

DUNAVOX DXFH-30.80

Dunavox vinska vitrina s svojim elegantnim izgledom omogoča enostavno prileganje in izpopolni vsak prostor. Hladilni sistem vitrine zagotavlja nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, tako da imate svoje najljubše vino vedno hranjeno pri idealni temperaturi za serviranje ali za dolgoročno hrambo. Dva področja hlajenja vam omogočata hkratno shranjevanje različnih vrst vina pri različnih temperaturah, ki so zanje optimalne.

 

Osnovne karakteristike:

- Digitalno upravljanje s prikazom temperature na LCD zaslonu za enostavno nastavitev in spremljanje temperature. - Lesene izvlečne police za vodoravno skladiščenje. - Modra LED luč (z možnostjo izklopa) omogoča lažje iskanje želenih steklenic v prostoru s slabo osvetlitvijo in poudari estetiko vinske vitrine. - Steklena vrata z UV zaščito s črnim okvirjem. - Hladilni sistem s kompresorjem z avtomatskim odtajanjem. - Aparat je zasnovan za samostojno postavitev v prostor, tako da so stranice dobro prezračene.

Tehnične specifikacije:
 Število steklenic:  29 steklenic (0,75 litra)
 Prostornina:  80 litrov
 Mere V, D, G:  840, 480, 490 mm
 Temperatura hlajenja:  zgoraj 4-18°C, spodaj 4-18°C
 Energetski razred:  G (188 kWh/leto)
 Glasnost:  42 dB
 Garancija:  3 leta
Dokumentacija:

Specifikacija Navodila za uporabo Garancijski list 

 

Dodatne informacije in opozorila:

- Smeri odpiranja vrat ni mogoče spremeniti. Tečaji so vedno na desni strani aparata. - Aparata ne vgrajujte, ne postavite pod delovno površino ali na druge prostore z omejenim prezračevanjem. - Pri zgornjem področju (za belo vino) se vedno nastavi nižja temperatura od spodnjega (za rdeče vino), najvišja dovoljena temperaturna razlika med obema področjema je 6 ° C. - Aparata ne priklapljajte v omrežje 48 ur po dostavi ali transportu. - Garancijo je mogoče uveljavljati le v primeru upoštevnja opozoril. - Police so zasnovane za standardne steklenice Bordeaux (0,75) in glede na to je deklarirana kapaciteta steklenic. Če želite shraniti večje steklenice, se zmanjša število steklenic, ki jih lahko shranite v vinsko vitrino. - Za napake ne odgovarjamo, pred nakupom preverite točnost podatkov pri prodajalcu.

 

Tehnične podrobnosti
Temperaturna območja
2
Inverter motor
ne
Razred energijske učinkovitosti
G
Material polic
lesene
Prostornina hladilni del [l]
80
Odpiranje vrat
desno
Ločeno nastavljivi hladilni krogi
0, 0
Upravljanje
LCD zaslon
Vgradna
ne
Garancija v letih
3
Globina [cm]
49
Letna poraba električne energije [kWh]
151
Širina [cm]
48
Višina [cm]
84
Cached: Sat, 24 Feb 2024 00:44:07 GMT