VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ELEX II igra za PS4

ID: 695621
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 27.2. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 26.2. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Datum izida: 01.03.2022

Ustvarjalci serij Gothic in Risen, Piranha Bytes, predstavljajo nadaljevanje izvirne RPG-izkušnje Elex. Elex II se vrača na postapokaliptični ZF-svet Magalan, kjer je mogoče peš ali z raketnim nahrbtnikom svobodno raziskovati gromozanske širjave in epsko pripoved razkrivati na lastno pest. Več let po tistem, ko je Jax porazil Hibrida, z neba pade nova grožnja, ki osvobodi nevarno moč temnega Elexa in ogrozi vse življenje na planetu. Če hoče Jax ubraniti mir na Magalanu in obvarovati lastno družino, mora proti napadalcem združiti raznolike frakcije in najti sina Dexa. Podajte se v ogromen, ročno izdelan, povsem samosvoj svet s številnimi sprtimi plemeni in raznoliko okolico, postavljen v postapokaliptičen ZF-univerzum.

  • Z raketnim nahrbtnikom lahko svobodno raziskujete planet Magalan.

  • Ustvarjalci serij Gothic in Risen, Piranha Bytes, predstavljajo nadaljevanje izvirne RPG-izkušnje Elex. Elex II se vrača na postapokaliptični ZF-svet Magalan, kjer je mogoče peš ali z raketnim nahrbtnikom svobodno raziskovati gromozanske širjave in epsko pripoved razkrivati na lastno pest. Več let po tistem, ko je Jax porazil Hibrida, z neba pade nova grožnja, ki osvobodi nevarno moč temnega Elexa in ogrozi vse življenje na planetu. Če hoče Jax ubraniti mir na Magalanu in obvarovati lastno družino, mora proti napadalcem združiti raznolike frakcije in najti sina Dexa. Podajte se v ogromen, ročno izdelan, povsem samosvoj svet s številnimi sprtimi plemeni in raznoliko okolico, postavljen v postapokaliptičen ZF-univerzum.

    • Z raketnim nahrbtnikom lahko svobodno raziskujete planet Magalan.

    • Interakcija z živim svetom, polnim samosvojih likov, ki si zapomnijo, kaj počnete, in se ustrezno odzivajo, se vam pridružijo ali vas zapustijo glede na vaše obnašanje in celo umrejo, kar vpliva na zgodbo. 

    • Tekoč boj od blizu in daleč z bistveno nadgrajenim nadzorom v primerjavi z enico.

    • Zgodba, ki poteka glede na vaša dejanja in vsebuje številne moralne izbire.

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
RPG
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
16+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
da
Igralna platforma
PS4
Cached: Sat, 24 Feb 2024 06:29:21 GMT