Išči

FIFA 19 PS4

ID: 611683
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prihaja nova dosedaj največja FIFA 19 z povsem novimi mehaničnimi sposobnosti in novo karierno zgodbo. Največja zagotovo, ker bo vključena tudi v UEFA Ligo prvakov. FIFA 19 bo poleg izboljšane grafike ter posodobljenih moštev, veliko poudarka dajala na prilagodljivost ter taktičnost. V igri bo prisoten sistem imenovan “Active Touch System”, ki spremeni kako igralci sprejmejo ter udarijo žogo, prenovljeni “Dynamic Tactics” pa bo dal igralcem več možnosti pri prilagajanju njihovih izbranih ekip.

 



 






 



Prednosti za prednaročnike


prednaročniki bodo dobili do 5 paketov Jumbo premium gold pack (1 na teden v obdobju 5 tednov). Poleg tega dobite v svojo ekipo na posojo trenutno najboljšega igralca na svetu CRISTIANA RONALDA. Vse skupaj pa bo še bolj posebno naredilo to, da dobite posebne izdaje dresov, ki so jih zasnovali ustvarjalci glasbe za igro.




 




Načini igranja


Na zaslonih igralcev bodo preko izkušenj v igri EA SPORTS FIFA 19 oživela tekmovanja Liga prvakov, Evropska liga in Superpokal. Od borbe za naziv prvaka v načinu The Journey: Champions in sprotnih posodobitev vsebin v načinu FIFA 19 Ultimate Team do realistične integracije v kariernem načinu (Career Mode) in novega samostojnega načina z Ligo prvakov (Champions League Mode) boš lahko, ne glede na to, kje igraš, izkusil najprestižnejše tekmovanje klubskega nogometa.


Način Lige prvakov: Doživi dramo uradnega turnirja Lige prvakov od skupinskega dela do z žarometi obsijane finalne tekme. Lahko se odločiš tudi za prilagojeno različico turnirja in izbereš katerikoli evropski klub v igri.


Nova ekipa komentatorjev: Popolnoma nov par komentatorjev sestavljata Derek Rae in Lee Dixon, ki v Ligo prvakov, Evropsko ligo in Superpokal prinašata svoj prepoznavni slog.



 



Igralna izkušnja


Od taktičnega pristopa do vsakega tehničnega dotika žoge boš lahko v EA SPORTS FIFA 19 v vsakem trenutku nadzoroval dogajanje na igrišču.


Active Touch System: Novi sistem aktivnega dotika (Active Touch System) povsem spremeni način, kako prejmeš in udariš žogo, saj zagotavlja več nadzora, bolj tekočo akcijo in bolj poudarjene osebnosti igralcev.


Dinamična taktika: Prenovljeni sistem igralcem nudi orodja za različne taktične pristope in prinaša poglobljene možnosti za prilagoditve pred tekmo in več možnosti za dinamične spremembe med tekmo.


Časovno pogojeni streli: Strel z dvema dotikoma gumba sproži časovno pogojen strel, pri katerem uporabniki nadzorujejo, kako natančno bodo streljali. Natančnost drugega dotika gumba določa rezultat stika in popolno usklajen pritisk pomeni bolj natančen in močnejši strel, zamuda ali prezgodnji pritisk pa pomeni več verjetnosti, da bo strel zgrešil mrežo.


Tehnologija gibanja resničnih igralcev: Animacijski sistem, ki je v serijo EA SPORTS FIFA prinesel osebnosti igralcev in še več realizma, se izboljšan vrača na igrišče.




 




The journey : Champions


Tretji del in dramatični finale zgodbe The Journey se zaključi v igri FIFA 19 za PlayStation 4, Xbox One in osebne računalnike. V načinu The Journey: Champions prevzemi nadzor nad mladim nogometašem Alexom Hunterjem in se podaj na lov za slavo v Ligi prvakov. Več informacij o tem načinu bo predstavljenih avgusta 2018.



 



Fifa 19 ultimate team


Ustvari svoje sanjsko moštvo in izbiraj izmed na tisoče igralcev ter tekmuj v najbolj priljubljenih načinih FIFA. V načinu FIFA 19 Ultimate Team bodo oživela najbolj prestižna klubska tekmovanja, kot sta Liga prvakov in Evropska liga.



Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
simulacija, šport
Tip igre
samostojna
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
PS4
Cached: Wed, 24 Apr 2024 19:21:50 GMT