Išči

FIFA 22 igra za PS5

ID: 690363
24,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 31.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

EA SPORTS™ FIFA 22 za PlayStation 5 in Xbox Series X|S odlikuje zvestoba resničnosti. Velik napredek v primerjavi s prejšnjimi inačicami omogoča prelomni novi pogon HyperMotion, ki podkrepi vsak trenutek tekme. HyperMotion združi napredne podatke iz zajema gibanja dveh celotnih ekip in strojno učenje, s čimer izboljša vsako tekmo v Fifi 22. Pogon izkoristi moč konzol naslednje generacije in poskrbi za najbolj realistično, odzivno ter tekočo igralno izkušnjo, kar smo jih kdajkoli izdelali. FIFA 22 inovira v vseh igralnih načinih, vsebuje mirnejše, odločnejše vratarje ter omogoči stvaritev in upravljanje lastnega moštva v kariernem načinu. Prav tako je tu predelan način VOLTA FOOTBALL, v katerem se še lažje izrazite. V Ultimate Team™ Heroes pa izrečete dobrodošlico najslavnejšim nogometašem in začutite izredno vzdušje velikega srečanja.

 

IGRANJE

IGRALNA TEHNOLOGIJA HYPERMOTION

 • HyperMotion, ki v Fifi za konzole naslednje generacije združuje kar dvoje igralnih tehnologij, pomeni revolucijo digitalnega nogometa.
 • Napreden zajem gibanja celotne tekme dveh enajstčlanskih ekip: obleke Xsens so prvič doslej omogočile istočasen zajem gibov kar dvaindvajsetih poklicnih nogometašev, ki so igrali na vso moč. Zato se tako posamezniki kot ekipe v Fifi 22 gibljejo nepopisno realistično.
 • Strojno učenje: naš napredni algoritem za strojno učenje se uči iz 8,7 milijonov sličic posnetkov resničnega nogometa, nato pa sproti tvori nove animacije in tako organsko ustvarja realističen nogomet.
 • Posledica je bolj realistična, odzivna in tekoča igralna izkušnja v vseh tekmah in načinih Fife 22 za konzole naslednje generacije.
 • Avtentično gibanje celotnega moštva: obleke Xsens so omogočile hkraten zajem gibanja dvaindvajsetih nogometašev. Na ta način pridobljeni podatki so botrovali največji osvežitvi knjižnice animacij v zgodovini serije FIFA, saj smo dodali več kot štiri tisoč novih animacij, več kot trikrat toliko kot v Fifi 21. Igralci v Fifi 22 so bolj odzivni in lačni zmage kot kadarkoli, njihovo premikanje pa je najbolj realistično v seriji doslej.
 • Strojno učenje: naš algoritem za strojno učenje je na novo spisal pravila, kako delujejo animacije v videoigrah, in poskrbel za najbolj tekoče in vizualno realistično gibanje. Algoritem ML-Flow na podlagi več kot 8,7 milijona sličic iz napredno zajetih posnetkov pravih tekem sproti ustvarja animacije v realnem času. Tako lahko igralci natančneje spremenijo tempo teka in dolžino koraka, ko se bližajo žogi, in jo nadzorujejo ali udarijo lepše kot kadarkoli.
 • Taktična umetna pamet: moč nove generacije konzol napaja novi sistem taktične umetne inteligence, ki istočasno vpliva na vseh dvaindvajset igralcev. Vsak je sposoben bolje razumeti razporeditev tekmecev in sotekmovalcev ter njihovega premikanja. Tako nastane nov nivo taktičnega realizma. V napadu lahko umetni igralci sprejmejo do šestkrat več odločitev na sekundo kot prej, zaradi česar se bolje zavedajo, kaj se dogaja okrog njih, se bolje odkrivajo in se hitreje odzivajo na žogo. Na novo spisana obrambna umetna pamet pa obrambo vodi kot enoto, ki se skupaj pomika po igrišču in zaseda prazen prostor.
 • Kinetična borba za žogo v skoku: izboljšana interakcija med igralci usklajuje njihove animacije in tako poskrbi za večji realizem ter odzivnost v skoku. Branilci in napadalci se v skokih za žogo pehajo, vlečejo za majice in se prerivajo, kar prispeva lepše udarce z glavo in bolj nedvoumne izide.
 • Boljši nadzor nad žogo: nadgrajene animacije pomenijo bolj naraven in tekoč nadzor nad žogo. Daljše animacije dvojnih potez takoj po prejemu žoge pomenijo boljši nadzor nad podajami po zraku, več gibčnosti po ustavljenih podajah po tleh in več moči pri kritju žoge, kar omogoči nove načine, kako steči v napad.
 • Bolj človeški igralci: zajem gibanja dvaindvajsetih sodelujočih omogoča nove animacije igralcev, ki niso pri žogi, gledalcev in osebja, zaradi česar je igrišče bolj življenjsko kot kadarkoli. Nasprotniki se pogovarjajo, kažejo in se usmerjajo glede na dogajanje na zelenici, njihovi gibi pa izražajo njihovo notranjo napetost. Tako je FIFA 22 bolj realistična in privlačnejša kot kadarkoli.

OSTALE IGRALNE DOBROTE

 • Prenovljena umetna pamet vratarjev: povsem novi sistem, ki vodi vratarja, pomeni bolj zanesljivo prestrezanje žoge in sprejemanje pametnejših odločitev. V gibanju vratarjev se zrcalijo različni slogi, tja do najboljših na svetu.
 • Realistična fizika žoge: resnični podatki pomenijo nov nivo realizma pri obnašanju žoge. Pazljivo nastavljeni parametri, kot so hitrost, zavijanje, zračni upor in trenje pri kotaljenju, vplivajo na to, da so vsi streli, podaje, voleji in preigravanja videti kot v resnici.
 • Eksploziven tek: to je nova igralna možnost, ki omogoča več nadzora pri pospeševanju med obrambo in preigravanjem ter spremeni dinamiko situacij eden na enega. Nasprotnike najprej zvabite k sebi, nakar jih presenetite, ko odvihrate v napad.
 • Nova napadalna taktika: več nadzora nad tem, kako igra ekipa. Moštvu lahko določite različne pristope za obe polovici igrišča, od držanja žoge na svoji polovici in protinapadov prek dolgih podaj do lastnih slogov.

KARIERA

 • V kariernem načinu lahko ustvarite klub in ga popeljete od predmestne zafrkancije do nogometnega prestola. Prevetrena igralčeva kariera pa daje več načinov, kako s svojim profesionalnim nogometašem napredovati skozi igro.
 • Več o kariernem načinu bo znano kmalu.

VOLTA FOOTBALL

 • VOLTA FOOTBALL je še bolj spektakularen kot prej in omogoča, da se zares izrazite ter se povežete s svojo ekipo uličnega nogometa pri udejstvovanju širom oble.
 • Več o načinu VOLTA FOOTBALL bo znano kmalu.

FIFA ULTIMATE TEAM

 •  Sestavite sanjsko ekipo in se pomerite v najbolj priljubljenem Fifinem načinu. Moštvu lahko dodate na tisoče igralcev in ga prilagajate tako na tekmah kot med njimi. Igrate lahko v lastnih ekipnih tekmah, skupaj v sodelovalnem načinu, po spletu ali proti najboljšim v FUT Champions, Ultimate Team pa vas postavi v celotno sezono in vas obda z vsebino, na katero vpliva nogomet v resničnem življenju, med drugim tekmovanja, kot so UEFA Champions League, UEFA Europa League in CONMEBOL Libertadores.
 • FIFA 22 Ultimate Team na novo zastavi načina Division Rivals in FUT Champions, s čimer omogoči dostopnejši način za preizkus spretnosti in veščine v srečanjih z drugimi igralci. Prav tako imate zdaj več možnosti, da vplivate na svoje moštvo na tekmah in med njimi. Češnja na torti so FUT Heroes, vrnitev najslovitejših igralcev vseh časov.
 • - FUT Heroes: nove karte omogočajo, da zaigrate s slovitimi igralci in doživite nepozabne trenutke, v katerih so se za vekomaj zapisali v srca navijačev. Od tega, ko je Robbie Keane leta 2008 dvignil ligaški pokal, prek tega, ko je Diego Milito leta 2010 odločil Ligo prvakov, do Gomezevega gola, s katerim je njegova ekipa leta 2007 zmagala v Bundesligi. FUT Heroes omogočajo nove načine, kako sestaviti moštvo, saj poudarjajo kemijo v okviru lige.
 • Več o prenovljenem načinu FIFA Ultimate Team bo znano kmalu.

PRO CLUBS

 • Nova sezona v načinu Pro Clubs omogoča številne nove načine, kako okrasiti igralce v svojem profesionalnem moštvu, da bodo na zelenici takoj opazni. Način prav tako vsebuje nov sistem rasti igralcev, zaradi katerega je lažje nadzorovati razvoj svojega navideznega nogometaša. Tekmo z živim nasprotnikom pa boste našli še hitreje.
 • Več o načinu Pro Clubs bo znano kmalu.

NEVERJETNA PRISTNOST

 •  FIFA 22 vsebuje največje nogometne zvezde in ekipe na svetu, več kot 17.000 igralcev, več kot 700 ekip, več kot 90 igrišč in več kot 30 lig. Le tu lahko sodelujete v tekmovanjih, kot so UEFA Champions League, UEFA Europa League, nova UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga in LaLiga Santander.

PODROBNOSTI O IZDELKU

 • Založnik: Electronic Arts Inc.
 • Razvoj: EA Vancouver in EA Romania
 • Izid: 1. oktober 2021
 • Starostna oznaka: ni še določena
 • Število igralcev po internetu: od 1 do 22
 • Število igralcev na enem sistemu: od 1 do 4
 • Spletna stran: http://ea.com/games/fifa/fifa-22/
 • Facebook: http://facebook.com/easportsfifa
 • Twitter: http://twitter.com/easportsfifa
 • Instagram: http://instagram.com/easportsfifa/

 

PS5 verzija ne deluje na konzolah PS4

 

 

Preizkusili smo nogometno simulacijo FIFA 22 na PlayStation 5

FIFA 22 zaznamujejo grafične izboljšave, fluidnejše gibanje in cel kup marketinških izrazov, ki dajejo občutek, da je FIFA 22 velik poskok od FIFA 21, ampak se vprašamo, ali je res tako? 

Hypermotion je omenjen v vsakem trailerju, videju, plakatu, skratka povsod. Hypermotion je nov način zajemanja gibanja pravih igralcev in potem posnemanje tega gibanja v igri. Rezultat naj bi bil realnejša izkušnja in zmanjšanje frustracije pri obnašanju igralcev, predvsem vratarjev. Lahko rečem, da je do neke mere uspelo. Rezultat tega je malce počasnejši ritem igre. 

Bodimo iskreni, FIFA skozi deseletja ima toliko povezave z nogometom kot ima Mario Kart povezavo s Formulo 1. Igra kljub vsem izboljšavam v gibanju vsako leto izgubi več duše in občutka za nogomet. 

Ne slepimo se. Vsako leto bomo kupili novo izdajo igre FIFA, ker je ne glede na vse najboljša nogometna simulacija na trgu. Gledam tebe, eFootball. In pravzaprav nimamo druge izbire. EA se tega predobro zaveda in tudi izkorišča. 

 

Preberi več

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
šport
Tip igre
samostojna
Igralna platforma
PS5
Cached: Wed, 29 May 2024 11:38:13 GMT