Išči

GARMIN Zumo XT MT-S navigacija

ID: 678635
499,99 €

ali od 13,31 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Trpežna navigacijska naprava za motocikle zūmo XT je ustvarjena za pustolovščine. Ima izjemno svetel 5,5-palčni zaslon, ki je primeren za uporabo z rokavicami, odporen proti dežju in vam kaže pot do pustolovščin — na cesti in po širnih brezpotjih.

 

Izjemno svetel 5,5-palčni zaslon je viden podnevi in ponoči in omogoča uporabo ob vsakem vremenu. Od prostoročnega klicanja do satelitske komunikacije inReach® – vse za voznikovo varnost1. Življenje je zavita pot. Funkcija Garmin Adventurous Routing™ vas popelje po njej. S preprostim dotikom preklapljajte med zemljevidi EU, topografskimi zemljevidi in satelitskim posnetki BirdsEye. Zapisovalnik sledi si zapomni vaše najboljše vožnje namesto vas. Ohranjajte pozornost z opozorili za voznika o nevarnostih na načrtovani poti, kot so ostri ovinki. Ustvarjena za vsako pustolovščino.

IZJEMNO SVETEL ZASLON
Velik 5,5-palčni zaslon je svetlejši kot pri prejšnjih modelih in viden pri vsaki svetlobi. Primeren je tudi za uporabo z rokavicami in omogoča razločno visoko ločljivost v ležečem ali pokončnem načinu.

TRPEŽNA IZDELAVA
Z navigacijsko napravo, ki je izdelana za vse vremenske razmere (IPX7) in zahtevne poti, se lahko brez pomislekov odpravite na vsako vožnjo.

DOLGOTRAJNO NAPAJANJE
Pri največji svetlosti osvetlitve zaslona baterija zagotavlja napajanje do 3,5 ure, pri običajni nastavitvi pa celo do 6 ur. Za daljše pustolovščine lahko napravo priklopite tudi na neprekinjeno napajanje. Raziščite ves teren.

SATELITSKI POSNETKI BIRDSEYE
Dostopajte do satelitskih posnetkov BirdsEye vseh delov sveta z neposrednim prenosom v napravo prek povezave Wi-Fi® brez letne naročnine.

PREDNALOŽENI ZEMLJEVIDI ZA CESTNO VOŽNJO
Bodite pripravljeni na vožnjo s predhodno naloženimi uličnimi zemljevidi celotne Evrope. Posodobitve zemljevidov so vključene.

PREDNALOŽENI ZEMLJEVIDI ZA TERENSKO VOŽNJO
S prednaloženimi topografskimi zemljevidi za terensko vožnjo se lažje odpravite na pustolovsko vožnjo.

PREPROSTO PREKLAPLJANJE MED ZEMLJEVIDI
Hitro lahko preklopite med zemljevidi za cestno vožnjo, topografskimi zemljevidi in satelitskimi posnetki BirdsEye ter tako nastavite najprimernejši zemljevid za trenutno vožnjo.

GARMIN ADVENTUROUS ROUTING
Z izbiro nastavitev za ceste spremenite vsakdanje vožnje v ovinkaste in vznemirljive pustolovščine.

ZAPISOVALNIK SLEDI
Zabeležite načrtovano pot z zapisovalnikom sledi ter jo shranite ali delite za prihodnje pustolovščine.

DELITE SVOJE PRILJUBLJENE VOŽNJE
S programom Garmin Drive™ lahko datoteke GPX preprosto pošljite iz telefona2 v napravo zūmo XT ali jih delite z drugimi motoristi. Ustvarjena za motoriste. TRIPADVISOR® Oglejte si ocene popotnikov v storitvi TripAdvisor za hotele, restavracije in znamenitosti na načrtovani poti ali v bližini cilja.

PREPROSTO OGLEDOVANJE ZNAMENITOSTI
Naprava zūmo XT vključuje destinacije ponudnika iOverlander™ in nešteto priljubljenih krajev, ki jih zagotavlja storitev Foursquare®.

OPOZORILA ZA VOZNIKA
Prejemajte opozorila za nevarnosti na načrtovani poti, kot so ostri ovinki, spremembe omejitev hitrosti in druge posebnosti. Obveščeni boste tudi o prometnih kamerah3, ki so pred vami.

UPRAVLJAJTE SLEDI IN NAČRTOVANE POTI
Preprosto upravljajte4 in pregledujte načrtovane poti, sledi in točke poti v navigacijski napravi, pametnem telefonu in računalniku s programom Garmin Explore™.

GARMIN REAL DIRECTIONS™
Uporabljajte govorjeno usmerjanje zavoj za zavojem prek povezane čelade ali slušalk. Kot prijatelj vas vodi z imeni ulic, imeni trgovin in prepoznavnimi znamenitostmi.

GLASBA
Pretakajte glasbo iz pametnega telefona prek navigacijske naprave zūmo XT ali predvajajte datoteke MP3, ki so shranjene v njej, in jih poslušajte v povezani čeladi ali slušalkah. Bodite brez skrbi. Vozite s povezanimi funkcijami.

PROSTOROČNO KLICANJE
Tehnologija Bluetooth® omogoča prostoročno klicanje5. Po združitvi s programom Garmin Drive v telefonu si lahko ogledate pametna obvestila na zaslonu naprave zūmo.

PROMETNE IN VREMENSKE INFORMACIJE V ŽIVO
Spremljajte2 prometne in vremenske informacije v realnem času, delite načrtovane poti z drugimi vozniki in prejemajte obvestila telefona prek programa Garmin Drive.

ZDRUŽITEV Z NAPRAVO INREACH
Združite navigacijsko napravo zūmo XT z združljivo napravo za satelitske komunikacije inReach1 za dvosmerno pošiljanje sporočil, deljenje lokacije in v nujnem primeru uporabo možnosti SOS.

OBVESTILA O DOGODKIH
V primeru nesreče naprava samodejno pošlje besedilno sporočilo z informacijami o lokaciji stiku, ki ga vnaprej določite2.

BREZŽIČNO POSODABLJANJE
Povezljivost z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi4 omogoča preprosto posodabljanje zemljevidov in programske opreme brez računalnika. Navodila na zaslonu vas obvestijo, ko so na voljo nove posodobitve. Komunicirajte povsod po svetu s satelitsko tehnologijo inReach®.

VEČ INFORMACIJ 1 Na prodaj ločeno; potrebna je aktivna naročnina na satelitske storitve. 2 Naprava zūmo mora biti združena s pametnim telefonom, v katerem je nameščen program Garmin Drive. 3 Opozorila o prometnih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in zagotavljanje varne vožnje niso na voljo v vseh regijah; oglejte si več informacij o nakupu naročnine na posodobitve. Learn more about purchasing an update subscription. 4 Potrebna je aktivna povezava z brezžično tehnologijo Wi-Fi®. 5 Naprava zūmo mora biti združena z združljivim pametnim telefonom, ki podpira tehnologijo Bluetooth.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Diagonala zaslona
13,97 cm (5,5'')
Ločljivost zaslona.
720x1280
Okvir občutljiv na dotik
ne
Cached: Thu, 25 Apr 2024 10:29:31 GMT