VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

HISENSE 65U8HQ TV sprejemnik

ID: 20357284
1.199,99 €

ali od 31,95 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Tehnologija Mini-LED združuje na tisoče enot LED osvetlitve ozadja in je razdeljena na 100+ območij zatemnitve. To ponujapodrobne, izvrstne in realistične slike z nadzorom osvetlitve ozadja in upravljanjem barv ter nizom algoritmov, ki dvignejosplošno kakovost slike televizorja. 

 

Procesor Hi-View Engine
Zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja

Zahvaljujoč zelo zmogljivemu procesorju Hi-View Engine, televizor optimizira vsako sceno na zaslonu z nenehnim analiziranjem in prilagajanjem kakovosti slike, za neverjetno izkušnjo gledanja.

Operacijski sistem VIDAA U6
Preprosto najboljši pametni operacijski sistem za televizorje

OS VIDAA je uporabniku prijazen in preprost način za krmarjenje po bogati globalni in lokalni vsebini z glasovnim nadzorom in visoko odzivnostjo.

Tehnologija mini svetlečih diod
Več kot 10.000 mini svetlečih diod LED-ozadja

Konvencionalna svetleča dioda je velika kot gumb na srajci. Mini svetleče diode pa so velike kot riževo zrno. Ker so manjše, jih je na zaslonu iste velikosti veliko več, hkrati pa je televizor veliko tanjši kot konvencionalni DLED televizor. Mini-LED zagotavlja globlje črne in svetle poudarke s še večjo natančnostjo.

Full Array Local Dimming Pro
Osupljive podrobnosti

Z največjo svetlostjo 1300 nit zaslon ustvarja izjemne slike. Oglejte si žive, realistične barve in podrobne sence, saj televizor natančno in brez napora prikazuje različne stopnje svetlosti tudi v popolnoma svetli sobi. Sistem Hisense Full Array Local Dimming Pro ima več sto območij LED-osvetlitve ozadja, s katerimi prilagaja in ustvarja kontrast na podlagi posamezne slike. Še več svetlečih diod, ki so razporejene v gostejši strukturi, tako sodeluje in natančno upravlja svetlobo posameznih območij slikovnih točk od roba do roba ter s tem prikazuje močnejše črnine in natančne, neverjetne svetle dele. Vse to pomeni za vas samo eno: izjemno sliko z neverjetnim učinkom HDR.

Tehnologija Quantum Dot Colour
Več kot milijarda odtenkov živih barv

Tehnologija barv s kvantnimi pikami lahko prikaže širši nabor barv z več odtenki in niansami. Stori vse potrebno, da si lahko življenje ogledate v novih, živih barvah.

Način za šport, 120Hz ultra gladko gibanje
Optimizirano za hitre prizore

Izjemno svetel, čist in gladek prikaz premikajočih se delov na izjemnem zaslonu z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz. S tehnologijo ocenjevanja in kompenzacije gibanja (MEMC) in načinom za šport lahko uživate v slikah z ultra gladkim gibanjem. Televizor opazi tudi najmanjše podrobnosti in odstrani šum z dinamičnim algoritmom, ki je prilagojen za gibanje.

IMAX Enhanced; način za režiserja
Občutite moč Imaxa kar doma

Edinstvena priložnost, da v značilni Imaxovi sliki, zvoku in podobi uživate v udobju doma – IMAX® Enhanced digitalno remasterizirano vsebino 4K HDR in zvočne tehnologije DTS® združuje z vrhunsko potrošniško elektroniko in platformami za pretočne vsebine.
Način za režiserja bo ohranil prvotne nastavitve (npr. razmerje višine/širine, barve, zvoke in kontrast) za prikaz čim bolj avtentičnih prizorov iz filmov. Filme boste lahko izkusili natanko tako, kot je želel režiser.

Senzor okoliške svetlobe, optimizacija slik z umetno inteligenco
Samodejno ujemanje z okoljem in vsebino gledanja

Ta tehnologija omogoča gledanje televizije brez skrbi za bleščanje ali odsev sonca in drugih svetlobnih virov. Senzor okoliške svetlobe deluje s pomočjo Dolby Vision IQ, HDR 10+ Adaptive in lastniških algoritmov, ki delujejo tako, da optimizirajo določene nastavitve televizorja, kot sta kontrast in barva, glede na svetlobne razmere v prostoru. Tehnologija optimizacije slik z umetno inteligenco lahko prepozna scenarije v realnem času, ter nato samodejno prepozna in optimizira nastavitve kakovosti slike, da je izkušnja gledanja čim bolj realistična in privlačna.

Dolby Vision·Atmos
Postanite del zgodbe

Nikoli več ne boste spregledali ali preslišali podrobnosti. 
Z Dolby Vision so podrobnosti, ki so se sicer izgubile na najtemnejših in najsvetlejših delih slike, so zdaj ohranjene za bolj dinamičen videz. Doživite boljšo kakovost in živahnejše barve, ki razkrivajo podrobnosti za vsakim vogalom.
Dolby Atmos pošilja zvok v vsak kotiček prostora, da ustvari prostorsko zvočno izkušnjo, ki je značilna za dvorane. Zaradi večje jasnosti boste lahko slišali celo sapo igralcev ali plapolanje dlake živali.

2.1.2 kanalni prostorski zvok
Kinematografski zvok

Serija Hisense U8 oddaja zvok v vsak kotiček prostora. Zaradi povsem optimiziranega zvoka boste imeli občutek, kot da ste del prizorišča. Prisluhnite jasnim glasovom, okoljskim zvokom in glasbi, kot bi prihajali iz prostora okoli vas. Hisense Room-Fitting Sound pa analizira postavitev vašega televizorja in nato prilagodi zvok vašemu prostoru.

Način za igre: Game Mode Pro, FreeSync
Vedno korak pred drugimi

Game Mode Pro s samodejnim načinom preprečevanja zakasnitev (ALLM) in izjemno hitrostjo osveževanja 120 Hz zmanjša vhodni zamik, tresljaje na zaslonu in tresenje, da boste vedno korak pred drugimi in osvojili še več zmag.

Prostoročni glasovni daljinski upravljalnik
Ni treba pritiskati, samo povejte!

Prostoročni glasovni daljinski upravljalnik ponuja dva načina govora z daljinskim upravljalnikom – bodisi s pritiskom na gumb ali preprosto govorjenjem na razdalji do 3 metre.

Wifi 6, HDMI2.1
Neverjetna hitrost. Popolna harmonija.

Serija Hisense U8 ima zmogljivo povezljivost za izboljšanje vaše zabave. Z Wifi lahko svojo vsebino naložite z najvišjo hitrostjo in nemoteno pretakate poljubno ločljivost, ki jo želite. S HDMI2.1 eARC, lahko uživate v popolni harmoniji zvoka in slike s televizorjem Hisense in domačim stereo sistemom.

Hisense prejel prestižno nagrado EISA za najboljši premium LCD TV

Strokovnjaki za sliko in zvok pri združenju EISA so še enkrat prepoznali Hisensov trud pri zagotavljanju visokokakovostnih in zanesljivih produktov, ki uporabnikom prinašajo kar največje zadovoljstvo. Hisense je namreč že drugo leto zapored prejel nagrado žirije EISA, ki že 30 let podeljuje priznanja na področju hi-fija, domačega kina, foto in videa ter avtomobilske in mobilne elektronike.

 

 

Izjemna izkušnja gledanja televizije s Hisense 4K Mini-LED ULED TV 65U8HQ

Nagrajeni televizor Hisense 65U8HQ je s svojo napredno tehnologijo prevladal v kategoriji najboljši premijski LCD TV. Zahvaljujoč tehnologijama Mini-LED v kombinaciji s Full Array Local Dimming Pro z več kot 160 neodvisno nadzorovanimi območji zatemnitve, ki jih poganja Peak Brightness 1000+ nits, ta televizor zagotavlja izjemno natančno in jasno sliko z dih jemajočimi podrobnostmi in neverjetnimi ravnmi kontrasta s popolno svetlostjo. Poleg tega Quantum Dot Color prikaže več kot milijardo odtenkov živih, realističnih barv. Ta televizor je odličen tudi za igranje iger, pri čemer je igralna izkušnja izjemno tekoča, brez tresljajev in jasna. Ponaša se s certifikati HDR10+ Adaptive, Dolby Vision IQ, IMAX Enhanced in Filmmaker Mode, kjer vse deluje za bolj dinamično sliko in ji doda več globine. Skupaj z naprednim 2.1.2 večkanalnim zvočnim sistemom s sprednjim zvočnikom, ki podpira Dolby Atmos®, vas bo Hisense TV 65U8HQ popeljal še bliže doživljanju dejanske resničnosti. Zaradi operacijskega Sistema VIDAA U6 je uporaba intuitivna in hitra, z možnostjo upravljanja prek glasovnih pomočnikov in ustvarjanja osebnega profila za vsakega družinskega člana.

 

 

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
Direct LED LCD
HDR
Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Operacijski sistem (TV)
VIDAA U
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
164 cm (65")
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
120
Oblika zaslona
raven
Format slike
16:9
Ambilight
da
Dolby Atmos
da
Amazon ALEXA
podprto
Upravljanje z aplikacijo s telefona/tablice
da
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-T2, DVB-T/C, DVB-S2, DVB-S
HDMI vhodi
4
HDMI podpora
2.1
USB vhodi
2
Izhod za slušalke
da
Bluetooth
da
Internetni priključek (žični LAN)
da
Internetni priključek (brezžični WLAN)
da
Dimenzije naprave brez stojala (DxVxŠ)
145,2x85,8x7,8 cm
Teža [kg]
2
Teža (kg)
2 kg
Teža izdelka s stojalom [kg]
31.5
Povprečna letna poraba energije [kWh]
110
Povprečna letna poraba energije
110 kWh
Stojalo
fiksno centralno
VESA stenska montaža
da
VESA raster
300 x 200 mm
Daljinski upravljalnik
da
Daljinski upravljalnik (posebnosti)
mikrofon
Razred energijske učinkovitosti
G
Cached: Thu, 18 Apr 2024 23:48:29 GMT